- 22 Temmuz 2017
- 44.935
- 132.967
- 598
Çilenkin kilosu 200 teleee, süslemesi tüm tabaktan pahalıya gelir elticim, bir daha düşün bence.Ben koyacağım koymasınlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çilenkin kilosu 200 teleee, süslemesi tüm tabaktan pahalıya gelir elticim, bir daha düşün bence.Ben koyacağım koymasınlar![]()
Tabi ki başka ne olabilirSadece editor çilek kullanabilir, konu tartışmaya kapalı![]()
GöreceğizYav geçen sene de Cano yapmıştı ve sunum çok güzeldi. Demek ki buradan o sosa oy gelmiyor.![]()
Editör ve yalakaları…Sadece editor çilek kullanabilir, konu tartışmaya kapalı![]()
Elticim sen bilmiyorsun biz yarışmalarda çilek kullandığımız için birinci oluyor muşuz.Çilenkin kilosu 200 teleee, süslemesi tüm tabaktan pahalıya gelir elticim, bir daha düşün bence.![]()
Sende yalakalık yap lütfenEditör ve yalakaları…
Ben hiç çilek kullanarak 1. olmadım, kategori dışında mı kaldım şimdi?Elticim sen bilmiyorsun biz yarışmalarda çilek kullandığımız için birinci oluyor muşuz.Bunu benimde yapmam lazım
![]()
VizyonsusuzÇilekten başka bir şey bildiğimiz yok zaten.![]()
Öyle dedikodular var elticimBen hiç çilek kullanarak 1. olmadım, kategori dışında mı kaldım şimdi?![]()
Insallasi nevosumSensiz başlamayalım![]()
Yalaka değilsen senden de olmaz cancağızımBen hiç çilek kullanarak 1. olmadım, kategori dışında mı kaldım şimdi?![]()
Son gun26 Aralık’ta ne var?
Maaş artisimi konuşmadık aşko,malum,hayat pahalıSende yalakalık yap lütfen
Yoksa bu ay işin zor![]()
Sen en birinci yalakasın, çünkü Nevoş’u eltisisin.Ben hiç çilek kullanarak 1. olmadım, kategori dışında mı kaldım şimdi?![]()
Bana retro vurur hemsosuuYine mi retro girecek![]()
Hayırlı akşamlar herkese.![]()
Aşko bu sıra işler kesatMaaş artisimi konuşmadık aşko,malum,hayat pahalı![]()
Çarpıldık zatenBana retro vurur hemsosuu![]()