- 24 Eylül 2018
- 99.038
- 296.026
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar düğün yapasım geldi o kadar etkileyiciTüm genç kızların hayalinde olan organizasyon![]()
Aynen öyleTekrar düğün yapasım geldi o kadar etkileyici![]()
Yaz bir kenara iletişim numarasını felanHem de nasil![]()
Bilgi için DM, ödeme için IBANYaz bir kenara iletişim numarasını felan
Sosyaletta makarnalarıKendi markası ile makarna fabrikası açacak kadar vakit varmış![]()
Bende inanmadım zaten hemsosu caktirmaDuy da inanma![]()
Nevoş kiraz makarna istiyor yeni çeşitler de ekllenir bu sayedeSosyalettaaa çok yakında![]()
![]()
Buraya kiraz emojisi istiyoruuuummNevoş kiraz makarna istiyor yeni çeşitler de ekllenir bu sayede
Olabilir çok çeşit var zaten kirazlı neden olmasınBuraya kiraz emojisi istiyoruuuummdeneysel çalışmalar sonucu yapilabilir
![]()
Buraya kiraz emojisi istiyoruuuummdeneysel çalışmalar sonucu yapilabilir
![]()
Sayemizde cidden makarna işine giriyormuşOlabilir çok çeşit var zaten kirazlı neden olmasın
Patentini de alsın sonra çalınır kirazlarSayemizde cidden makarna işine giriyormuş![]()
Çok satar kesinOlabilir çok çeşit var zaten kirazlı neden olmasın
Sabırsızlıkla bekliyoruz bizi çok bekletmeSosyalettaaa çok yakında![]()
![]()
Girisimci ruhum kabarmasin mi nevosSayemizde cidden makarna işine giriyormuş![]()
Beklentiyi yukseltiyorum ama sonra çok şaşırma esliiiiiiiii li liii liiiiiSabırsızlıkla bekliyoruz bizi çok bekletme![]()
Beklediğimize değmeli amaBeklentiyi yukseltiyorum ama sonra çok şaşırma esliiiiiiiii li liii liiiii![]()