Otomatik döndür seçeneği var onu yaptın mı yoksa dönmezDur sen biz onu 50 bin yaparızbu arada benim telefon dönmüyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Otomatik döndür seçeneği var onu yaptın mı yoksa dönmezDur sen biz onu 50 bin yaparızbu arada benim telefon dönmüyor
![]()
Yaptım nevosta dönmediOtomatik döndür seçeneği var onu yaptın mı yoksa dönmez![]()
2 gündür hastayım . Sen nasılsın canım iyi oldun muNasılsın canım![]()
![]()
Neyse bana sorarsınYaptım nevosta dönmedi![]()
Geçmiş olsun canım benim2 gündür hastayım . Sen nasılsın canım iyi oldun mu
Senin makarna gayet güzel olmuşDün burada öyle bir hava vardıki ahh kaçırdım o ışıkta makarnayı çekmeyi![]()
Aaaaa geçmiş olsun esliii kuşumm2 gündür hastayım . Sen nasılsın canım iyi oldun mu
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım benim
Ben aslında öksürük dışında iyiyimÖksürük çok zorluyor
![]()
ışık dün salona vurunca ahh bugün bomba olurmuş dedim içimden biSenin makarna gayet güzel olmuş![]()
![]()
Çok sağ ol kırazımAaaaa geçmiş olsun esliii kuşumm![]()
Denemediğim şey kalmadı. Zencefil belki 15 gündür sürekli kullanıyorumTeşekkür ederimzencefil denedin mi oda iyi geliyor
İçine sinmediyse yeniden sunum yapabilirsinışık dün salona vurunca ahh bugün bomba olurmuş dedim içimden bi![]()
Kuru dut , elme, çubuk tarçın da öksürüğü iyi geliyormuş hemen kesiyormuş. Hiç denemedim İnstagram da kaydetmistimDenemediğim şey kalmadı. Zencefil belki 15 gündür sürekli kullanıyorum
Aslında öksürük 3-4 gündür çoğaldı. Ben neredeyse 15-20 gündür hastayım.![]()
Yok canım artık geçtiİçine sinmediyse yeniden sunum yapabilirsin![]()
Bende sözde havanın açık olduğu bi gün yapayım dedim olmadı. Yaptıktan bir gün sonra hava gayet açıktı .ışık dün salona vurunca ahh bugün bomba olurmuş dedim içimden bi![]()
Seninki her türlü gider ne ışığı bak aklıma geldi yineBende sözde havanın açık olduğu bi gün yapayım dedim olmadı. Yaptıktan bir gün sonra hava gayet açıktı .
İnanki şimdi yine baktım seninki de muhteşem olmuşSeninki her türlü gider ne ışığı bak aklıma geldi yine![]()
Bunlara ek, mandalina kabuğu demledim; süt zerdeçal, bal, tarçın denedim;süt, hatmi çiçeği denedim ; soğan kaynattım;Ne bileyim adaçayı, tarçın, kekik, zencefil, zerdeçal, pekmez, balKuru dut , elme, çubuk tarçın da öksürüğü iyi geliyormuş hemen kesiyormuş. Hiç denemedim İnstagram da kaydetmistim