- 24 Eylül 2018
- 97.467
- 293.031
Yaaaa çok sevindim aşkom sağlıkla kavuşun,enişteye de nice sağlıklı, huzurlu seneler dilerim sizinle beraberAşkom eşim geliyor hazırlık yapıyorum. Hatta yarın doğum günü bugünden kutlayacağız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa çok sevindim aşkom sağlıkla kavuşun,enişteye de nice sağlıklı, huzurlu seneler dilerim sizinle beraberAşkom eşim geliyor hazırlık yapıyorum. Hatta yarın doğum günü bugünden kutlayacağız
Allah razı olsun aşkomYaaaa çok sevindim aşkom sağlıkla kavuşun,enişteye de nice sağlıklı, huzurlu seneler dilerim sizinle beraber
Senden de aşkomAllah razı olsun aşkom
Gözün aydın canım. Nice nice güzel seneleri olsun sizinle birlikteAşkom eşim geliyor hazırlık yapıyorum. Hatta yarın doğum günü bugünden kutlayacağız
Gözün aydın ❤birlikte nice seneleriniz olsun inşallahAşkom eşim geliyor hazırlık yapıyorum. Hatta yarın doğum günü bugünden kutlayacağız
Gozunaydin Ablacımmm sağlıklı ,mutlu yaşları olsun inşallah sizinle birlikteAşkom eşim geliyor hazırlık yapıyorum. Hatta yarın doğum günü bugünden kutlayacağız
Geçtiğine çok sevindim yarında geçer inşallahYa çok yoruldum yeni eve geldim bugün ki turnuvadan geçti kızım yarın yine gideceğiz inşallah bu seferde geçer çok mutlu oldu ❤
Maşallah kuzuya ,yarında geçer nanemYa çok yoruldum yeni eve geldim bugün ki turnuvadan geçti kızım yarın yine gideceğiz inşallah bu seferde geçer çok mutlu oldu ❤
Rabbim muhabbetinizi arttırsın nevosum, evde bir bayram havasıAşkom eşim geliyor hazırlık yapıyorum. Hatta yarın doğum günü bugünden kutlayacağız
Gözün aydın canım. Nice nice güzel seneleri olsun sizinle birlikte
Gözün aydın ❤birlikte nice seneleriniz olsun inşallah
Gozunaydin Ablacımmm sağlıklı ,mutlu yaşları olsun inşallah sizinle birlikte
Allah razı olsun canlarımRabbim muhabbetinizi arttırsın nevosum, evde bir bayram havası
Yine darliycam da kim kaldı bilmiyom dur hele bi ocak gelsinOnu milleti darlamadan önce düşünecektin
Bu ay sürpriz isimler varYine darliycam da kim kaldı bilmiyom dur hele bi ocak gelsin
Neyse ki çok az kaldiiBu ay sürpriz isimler var
Umarım bende yapabilirimNeyse ki çok az kaldii
Cümlemizden inşallahAllah razı olsun canlarım
Nevos yaparUmarım bende yapabilirim
Gözünüz aydın Nevoş. Kolay gelsinAşkom eşim geliyor hazırlık yapıyorum. Hatta yarın doğum günü bugünden kutlayacağız
Sağ ol canım benimGözünüz aydın Nevoş. Kolay gelsin
Sana ihtiyacım varBenim ayferim sizi yolar .