- 24 Eylül 2018
- 99.150
- 296.244
- 698
YaaaaAşkom eşim geliyor hazırlık yapıyorum. Hatta yarın doğum günü bugünden kutlayacağız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaaaAşkom eşim geliyor hazırlık yapıyorum. Hatta yarın doğum günü bugünden kutlayacağız![]()
Allah razı olsun aşkomYaaaaçok sevindim aşkom
sağlıkla kavuşun,enişteye de nice sağlıklı, huzurlu seneler dilerim sizinle beraber
![]()
Gözün aydın canımAşkom eşim geliyor hazırlık yapıyorum. Hatta yarın doğum günü bugünden kutlayacağız![]()
Gözün aydın ❤birlikte nice seneleriniz olsun inşallahAşkom eşim geliyor hazırlık yapıyorum. Hatta yarın doğum günü bugünden kutlayacağız![]()
Gozunaydin AblacımmmAşkom eşim geliyor hazırlık yapıyorum. Hatta yarın doğum günü bugünden kutlayacağız![]()
Geçtiğine çok sevindimYa çok yoruldum yeni eve geldim bugün ki turnuvadan geçti kızım yarın yine gideceğiz inşallah bu seferde geçer çok mutlu oldu ❤
Maşallah kuzuya ,yarında geçer nanemYa çok yoruldum yeni eve geldim bugün ki turnuvadan geçti kızım yarın yine gideceğiz inşallah bu seferde geçer çok mutlu oldu ❤
Rabbim muhabbetinizi arttırsın nevosum, evde bir bayram havasıAşkom eşim geliyor hazırlık yapıyorum. Hatta yarın doğum günü bugünden kutlayacağız![]()
Gözün aydın canım. Nice nice güzel seneleri olsun sizinle birlikte
![]()
Gözün aydın ❤birlikte nice seneleriniz olsun inşallah![]()
Gozunaydin Ablacımmmsağlıklı ,mutlu yaşları olsun inşallah sizinle birlikte
![]()
Allah razı olsun canlarımRabbim muhabbetinizi arttırsın nevosum, evde bir bayram havası![]()
Yine darliycam da kim kaldı bilmiyomOnu milleti darlamadan önce düşünecektin![]()
Bu ay sürpriz isimler varYine darliycam da kim kaldı bilmiyomdur hele bi ocak gelsin
![]()
Neyse ki çok az kaldiiBu ay sürpriz isimler var![]()
Umarım bende yapabilirimNeyse ki çok az kaldii![]()
Cümlemizden inşallahAllah razı olsun canlarım![]()
Nevos yaparUmarım bende yapabilirim![]()
Gözünüz aydın Nevoş. Kolay gelsinAşkom eşim geliyor hazırlık yapıyorum. Hatta yarın doğum günü bugünden kutlayacağız![]()
Sağ ol canım benimGözünüz aydın Nevoş. Kolay gelsin![]()
Sana ihtiyacım varBenim ayferim sizi yolar .