- 24 Haziran 2015
- 40.038
- 154.989
- 598
Oo hızlı gitmişsinAğzımızın tadı bozulmasın diye diye ortada aile bırakmadı41 den selam
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo hızlı gitmişsinAğzımızın tadı bozulmasın diye diye ortada aile bırakmadı41 den selam
![]()
O zaman desteğini ocak ayında bekliyorumAhaaa benim varkek bile yapıyorum ben
![]()
Nevosum zencefil shot diye bir şey var youtubeda, bu ara çok görüyorum. Ondan yapsanBen iki haftadır hastaydım. Öksürük çok arttı geçmiyor ne yapsam bilemedim
Var mı bildiğiniz bir çözüm![]()
Ortam karışıkBirinciliği var ne diyorsun![]()
Sponsorun gelmesini bekleyecekFakirler napicak![]()
Günlerdir o tarz şeyler içiyorum canım işe yaramıyorNevosum zencefil shot diye bir şey var youtubeda, bu ara çok görüyorum. Ondan yapsan![]()
Ayfer hediye miSponsorun gelmesini bekleyecek![]()
Hee ins nevosHayır ya
Sonra ilgi çeker belki diyorum![]()
Duydum evet olacak iş değilBirinciliği var ne diyorsun![]()
Aynen cenna kuşum farklı bı yarısma olur katılırım tabikiAir Fryer ile yapılacak yemeklere canım ,sende de vardır diye düşündüm:)
Geçmiş olsun canımBen iki haftadır hastaydım. Öksürük çok arttı geçmiyor ne yapsam bilemedim
Var mı bildiğiniz bir çözüm![]()
Kuru dut hoşafı iyi geliyor yazmışlaröGünlerdir o tarz şeyler içiyorum canım işe yaramıyor![]()
Evet canım inşallah uygun olur katılırsınAyy var var ayferli tarıfler mi yapacagız![]()
Ya evet geçen yıl yapıyordum. Dur yapayım içeyimKuru dut hoşafı iyi geliyor yazmışlarö
Tamam inşallah elimden geleni yaparımO zaman desteğini ocak ayında bekliyorum![]()
![]()
Sağ ol canım benimGeçmiş olsun canım![]()