- 28 Haziran 2011
- 59.683
- 150.519
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevosum yaaaa ben sütlü tatlı bekliyordumKaparsan neden olmasın
Nevosum kazenden bildirim göndersen katılan çoğalırTeşekkür ederim
Ben bi şey yapmıyorum ki sadece patates köfte kızartıyorum ekmek ısıtıyorum bide buz çözdürüyorum nevoş benden ümidi kesOoo süper
Karışık olabilirTavuk yemekleri iyi olur sanki. Karışık mı olacak
O iş bendeNevosum kazenden bildirim göndersen katılan çoğalır
Tamam işte köfte yaparsınBen bi şey yapmıyorum ki sadece patates köfte kızartıyorum ekmek ısıtıyorum bide buz çözdürüyorum nevoş benden ümidi kes
O ne alakaNevosum yaaaa ben sütlü tatlı bekliyordum
Bildiğimiz anne köftesi mi yapayım yani abla o tarifle 1. Olurum ama sondan 1. OlurumTamam işte köfte yaparsın
Oriş’te vardı ben görmüştüm.Konularına baktım göremedim
Çok emin olmaBildiğimiz anne köftesi mi yapayım yani abla o tarifle 1. Olurum ama sondan 1. Olurum
Baktım göremedim konularınaOriş’te vardı ben görmüştüm.
Selam Nevoşum, nasılsın ben bu ay ara vereyim dedim ama bir dahaki kategoride katılmak isterim mutlaka uygun olursa bu ayda ay sonunda yazacaktım yine de sana da elinde kalan yapılmayan güzel tarif varsa yapayım diyeAırfrey olanlar listesi yapıyorum
Ocak ayında öyle bir yarışma yapmak istiyorum desteğinizi bekliyorum
@Kukrim
@C A N O
Margaret Hale
pearlshine
@Bllossom
@Zekta1
İyiyim canım sağ ol sen nasılsınSelam Nevoşum, nasılsın ben bu ay ara vereyim dedim ama bir dahaki kategoride katılmak isterim mutlaka uygun olursa bu ayda ay sonunda yazacaktım yine de sana da elinde kalan yapılmayan güzel tarif varsa yapayım diye
İnşallah biran önce sağlına kavuşursun canım
Amin canlarım, bir an önce inşallahAcil şifalar canım
Kolay diye düşündümO ne alaka
Sosyalden incilerKolay diye düşündüm
ben de iyiyim canım çok şükür tamamdır canım , hep destek tam destek ayferler yarışıyor koyalım kategorinin adınıİyiyim canım sağ ol sen nasılsın
Tamam canım nasıl istersen
Aırfrey de destek bekliyorum
benim Ayfer senin Ayfer'i döver de olabilirben de iyiyim canım çok şükür tamamdır canım , hep destek tam destek ayferler yarışıyor koyalım kategorinin adını