- 13 Ağustos 2022
- 6.842
- 29.859
- 478
Hepimizi sollarsın ablaYok ya sıradan bir makarna işteşaka yapıyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimizi sollarsın ablaYok ya sıradan bir makarna işteşaka yapıyorum
![]()
Neyse ki olay bir tarifim yok oy gitti diye üzülmedimŞ
Şuan 3 oyu dağıttım kafamda yapılanlara bakalım değişecekmi![]()
Belli olmaz bebeğim üst üste 1. Lik alırsın belkiNeyse ki olay bir tarifim yok oy gitti diye üzülmedim![]()
Kim kaybetmiş üst üste birinciliğiBelli olmaz bebeğim üst üste 1. Lik alırsın belkiartı 4 oy hakkımız olacak bence
![]()
Bir ilk olur belkiKim kaybetmiş üst üste birinciliği![]()
Asıl biz yeniler olarak sizin ellinize su dokemeyizYok bu konuda elinize su dökemem![]()
Allah 'tan öyleNeyse ki olay bir tarifim yok oy gitti diye üzülmedim![]()
Daha önce olduKim kaybetmiş üst üste birinciliği![]()
Hatmecezotti tarifim olmasa olabilirdiBir ilk olur belki![]()
Biriniz döksün artık şu suyuAsıl biz yeniler olarak sizin ellinize su dokemeyiz![]()
O ne demek ya şurada hala öğrenemediğim çok şey varHatmecezotti tarifim olmasa olabilirdi![]()
Vay sağ gösterip sol vuranAllah 'tan öyle
İnanmayın kızlar tarifi popüler tariflerden biri![]()
Sen benden eskisin nasıl bilemezsin bunuO ne demek ya şurada hala öğrenemediğim çok şey var![]()
Aynen öyleVay sağ gösterip sol vuran
Töbe yok öle şeylerVay sağ gösterip sol vuran
Kız ben geldiğimde sen buradaydın ben senden yeni değilmiyimSen benden eskisin nasıl bilemezsin bunu![]()
Ben her kategoride iyi değilim. Herkesin çok iyi olduğu kategoriler vardırAsıl biz yeniler olarak sizin ellinize su dokemeyiz![]()
Hayır sen daha eskisinKız ben geldiğimde sen buradaydın ben senden yeni değilmiyim