• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En bariz erken gebelik belirtileriniz nelerdi?

Buketsoylu888

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2018
2
0
1
31
Merhaba guzel kadınlar, ben hala adet olmadım. Testler negatif. Yani cok cok flashla gozuken silik cizgiler cıkıyor. Negatif olarak yorumladım. Hala adet olmadım kafam cok karısık. Kan testi vermeye korkuyorum sonuctan :(
Size sormak istedigim en belirgin 2-3-4 haftalık hamileyken belki daha hamile oldugunuzu farkknda bile degilkenki belirtileriniz nelerdi? Benim kasık agrısı var ama adett olabilicegim icinde olabilir. Bir de herkes gozlerimde bayıklık oldugunu soyluyor. Uykulu gibi bakıyormusum. Cozemedim:/

Merhaba guzel kadınlar, ben hala adet olmadım. Testler negatif. Yani cok cok flashla gozuken silik cizgiler cıkıyor. Negatif olarak yorumladım. Hala adet olmadım kafam cok karısık. Kan testi vermeye korkuyorum sonuctan :KK43:
Size sormak istedigim en belirgin 2-3-4 haftalık hamileyken belki daha hamile oldugunuzu farkknda bile degilkenki belirtileriniz nelerdi? Benim kasık agrısı var ama adett olabilicegim icinde olabilir. Bir de herkes gozlerimde bayıklık oldugunu soyluyor. Uykulu gibi bakıyormusum. Cozemedim:/
Gaz cnm adet oncesi kesin belirti aslında bu, herkeste hemen hemen olur. Bunun yaninda ust kat komşum hamile daha yeni 5-6 haftalik heralde, ona sordum kokulardan huylaniyordum adet oncesine kadar sadece dedi. Ogrendikten sonrada göğüslerinin cok acıdığını soyledi. Onun ilk olacagi icin bnm ilk kizimda oldugu gibi cabuk dolgunlasmis. Seninde ilk olacaksa bu sendede olabilir. Ama ikinci kizimda 3 aylik felandim ancak o zaman yavas yavas goguslerim sisiyirdu. Oyle ahım şahim belirtiler olmuyor aslinda 5 haftaliga kadar. Sonradan çıkıyor bazilari. Bakma nette en erken 21 yada 18 gebelik belirtileri yazilarina.

Merhaba guzel kadınlar, ben hala adet olmadım. Testler negatif. Yani cok cok flashla gozuken silik cizgiler cıkıyor. Negatif olarak yorumladım. Hala adet olmadım kafam cok karısık. Kan testi vermeye korkuyorum sonuctan :KK43:
Ben 3-4haftalıkken öğrenmiştim.Adetim 9 gün geçmişti ama döngüm düzensiz olduğu için geç döllenme olmuş.Göğüs uçlarım normal regl belirtisine nazaran daha büyük be kırmızıydı dokunamıyordum bile.İdrar testindeki 2.çizgiyi ışık yardımı ile anca görebiliyordum :) İçin rahat etmesi için bir kan testi ver canım

Merhaba hanımlar bende 1 buçuk yıllık evliyim ve 1 yılı geçti bebeğimiz olmuyor,eşim ve kontrollerimizi yaptırdık bir sorun çıkmadı yalnız benim birde hormonlarıma bakılacak adet döneminde sizce nasıl bir yol izletirler bana. folik asit kullandım doktor verdi ama ilaç bitti süre içinde gebede kalmadım adetim düzenli rahim ve yumurtlamada var eşimdede sorun yok ama nasıl bir süreç uygulanır ön bilgi verebilir misiniz?

Back