Gebeliğe Hazırlık En az bir yıldır bebek için uğraşanlar buraya!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hikayemiz aynı sadece bi buçuk yıllık evliyim ve hiç gebe kalamadım hayırlısı hakkımızda

Hikayemiz aynı sadece bi buçuk yıllık evliyim ve hiç gebe kalamadım hayırlısı hakkımızda
Amin canım. Bazen diyorum acaba bu kadar çok isterken olmaması mı hayırlı? Çocuk sahibi olmak çok istiyorum. Aslında çok da korkuyorum. Sen neler yapıyorsun peki?

Hoşgeldin canım. Ne kadar yıpratıcı olduğunu biliyorum emin olabilirsin. Tüp bebek denemedik daha ama o süreci hastane doktor kontrollerini biliyorum nasıl yıpratıyor insanı. Erkekteki sorunlar daha kolay çözülüyor bildiğim kadarıyla. Sakın umutsuz olma. Tek bir sperm bile yetiyor. Kendine zaman vermekle en iyisini yapmışsın. Allah hayırlısı ile nasip eder inşallah

Amin canım. Bazen diyorum acaba bu kadar çok isterken olmaması mı hayırlı? Çocuk sahibi olmak çok istiyorum. Aslında çok da korkuyorum. Sen neler yapıyorsun peki?
Bende öyle diyorum sonra bazen de korkuyorum aşermeler falan bişey yapmıyorum akışına bıraktım sen yapıyo musun

Bende öyle diyorum sonra bazen de korkuyorum aşermeler falan bişey yapmıyorum akışına bıraktım sen yapıyo musun
Canım doktora gittim tahliller rahim filmi falan bir sorun yok dediler. Pko görünümü var ama düzenli adet oluyorum. Yumurta tembelliği dediler ilaç verdiler iki ay işe yaramadı. Onun siniri ve üzüntüsüyle beş ay hiç bir şey yapmadım. Ama bu ay yine başladım düşünmeye. Adet bittiği için doktora gitmedim. Ovulasyon testi yapıyorum. Ama çift çizgi çıkacakmış gibi değil. Hep silik hep silik. Ben de lh artmıyor bu ay sanırım yumurtlama olmayacak. Hayırlısı diyorum. Adet olunca tekrar doktora gideceğim.

Hımm benimde tahliller güzel çıktı eşimde sperm testi yaptırdık temiz o da bi sorun yok dedi doktor. İki ay klomen ve çatlatma iğnesi denedik olmadı rahim filmimde temiz çıktı ama klomen tedavisinde çok ümitlenmiştim doktor gebelik olabilir yüksek ihtimalle dedi yumurta döllenmişti sanırım etrafında sıvı var dedi öyle diyince ümitlendim ama olmadı tutunamadı mı ne oldu bilmiyorum 1-2 ay sonra tekrar farklı doktpra gitmeyi düşünüyorum

Ben de aynı. İlk klomende nasıl umutlu ve hevesliydim. Doktor da herşey normal muhtemelen gebe kalırsın deyince içim içime sığmamıştı sevinçten. Ama olmadı maalesef. İkinci ay çatlatma iğnesi ile birlikte kanama başlayınca zaten başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Öyle de bıraktım işte. Hangi ildesin ?

Selamlar, prolaktinin kaç cıktı? Benim de 37 çıktı ve 2 tablet dostinex kullandım. Bu ay yine sonuc alamadım
İlk 30 çıktı canım bi ay sonra 50 oldu ondan 2 hafta sonra da 58 oldu. Hipofiz bezimde adenom çıktı işte ilk kutudan sonra kimyasal gebelik oldu

Ovulasyon testim bugün de silik
Dün yaptığım sanki biraz koyulaşır gibi olmuştu diye umutlandım bugün daha açık çıktı. Yumurtlamıyorum bu ayda sanırım

İstanbuldayım cnm sen nerdesin

slm bende varim kizlar ben 3 sendir evliyim ilk gunden beri bebek istiyoruz ama hala yok hic olmadi bu zaman a kadar ilk gittigim doktor bende de esimde de sorun olmadigini soyledi daha sonra tedaviye basladik tedavinin ikinci ayinda hemen asilama yaptirdik olmadi sonra yumurtlamada duzensizlik var dedi doktor sonra ben tedaviyi biraktim 6 ay once olmustu bu baska doktor a gittim pko gorunumu var dedi prolaktin 60 cikti parlodel kullandim bu ay bugun adet oldum 3.gun hormon tahlili yaptircam bakalim insallahh dusmustur ve bu ay yeni bi doktor la tedaviye basliycam insallahh hayirlisi olur gercekten artik cok yoruldum yiprandim ne yapacagimi bilemez durumdayim allahh butun evlat hasreti cekenlerin hasretini dindirsin kucaklarimizi bebisle doldursun insallahh

Hoşgeldin tatlım
İnşallah değerlerin düzelir. Ben de bu ay gideceğim adetle beraber. Klomen falan da istemiyorum artık işe yarayacağına inanmıyorum. Aşılama tüp bebek artık ne gerekiyorsa yaptıracağım.

Maltepe Toprak hastanesi. Ama çok yoruldum beş ay kafam rahattı. Bu ay yine sinirlerim alt üst oldu. Aşılama ya da tüp istiyorum artık kendi kendine olacağı yok
Ben değiştirecem hastaneyide hayırlısı olsun. Allah başka dert vermesin sabırlı olmamız lazım ama insanın elinde olmuyo bazen yıpranıyoz

Hosbuldum canim ben hic klomen kullanmadim igneyle bi defa asilama yaptim ama asilamada sans dusukmus yani normal yolla hamile kalma sansiyla ayniymis o yuzden bende artik tup bebek dusunmeye basladim canim insallahh hepimiz icin hayirlisi olur

Ben değiştirecem hastaneyide hayırlısı olsun. Allah başka dert vermesin sabırlı olmamız lazım ama insanın elinde olmuyo bazen yıpranıyoz
Kaç doktor gezdim hatırlamıyorum. Birsen hanımı sevdim ama hastanede iyi orda devam edeceğim. Amin Allah başka dert vermesin ama bu da çok zor çok yıprandım. Ovulasyon testleri de sinirimi bozuyor. Stres oluyorum bakalım adetle beraber doktor yolu göründü

Hosbuldum canim ben hic klomen kullanmadim igneyle bi defa asilama yaptim ama asilamada sans dusukmus yani normal yolla hamile kalma sansiyla ayniymis o yuzden bende artik tup bebek dusunmeye basladim canim insallahh hepimiz icin hayirlisi olur
Amin canım amin. Bize doğal yolla hamile kalmaman için sebep yok dediler iki sene oldu :) kısmet artık. Bir doktora gideyim bakayım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…