Gebeliğe Hazırlık En az bir yıldır bebek için uğraşanlar buraya!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3. günüm bugün canım oldum evet, sen oldun mu?

Ben daha olmadim. Hafif bir lekelenme oldu gerisi yok daha. Dktora gittin mi aşılama icin. Bana adetin 2.gunu gel dedi. Klomen verip yumurta buyutucek. Catlatma ignesi vericek sonrasinda.
benim yumurtam geç olgunlaşıyor canım biraz 33 günde bir falan adet oluyorum o yüzden 3. gün gidiyorum. süreç aynı canım. inşallah haberleşiriz konu açtım aşılama ve varikoselle ilgili beklerim :)

Benim yumurtlamayla ilgili sıkıntım var. Eşimde hiçbir sıkıntı yok. O yüzden umut ediyorum inşallah hayırlısıyla hepimize nasip eder rabbim genişlerimize sağlıkla kavuşmayı

1.5 yıldır evliyiz pazartssi aşılama olacağım doktor çok umutlu inş iyi sonuçlar alırız.
Klomen kullandım 5 gün ve yarın çatlatma iğnesi olacaksın dedii 2 gün sonra aşılamaya gidiyoruz.
Öncesinde sürekli iğne kullananlar da varmış ben kullanmıyorum neden acaba?
Eşimde de problem çıktı spermm hareket azlığı ve varikosel. Aşılama tutmazsa eşim ameliyat olacakmış. ((

bende eş sorunundan dolayı oluyorum canım inşallahg gerek kalmaz da tutar aşılaman, ha klomen ha iğne canım ikisi de yumurta büyütüyor. sen nerde olacaksın aşılamanı özelde mi? yoksa devlette mi?

bende eş sorunundan dolayı oluyorum canım inşallahg gerek kalmaz da tutar aşılaman, ha klomen ha iğne canım ikisi de yumurta büyütüyor. sen nerde olacaksın aşılamanı özelde mi? yoksa devlette mi?

Pazartesi günü Kavacık medistate hastanesinde doktorum yönlendirdi beni de oraya. Orda Kenan bey varmış bu işlerde özellikle tüp bebek aşılama problemli gebeliklerde bilinen bir isimmiş. O yapacak aşılamayı.
Yumurtalarım kendiliğinden pazartesi olmadan çatlar m acaba ?
00.00 da iğne olacağım bugün.

selamlar bizde yaklaşık 1 yıldır bebek haberi bekliyoruz. tüm tahlillerim temiz sadece rahim filmim çekilmedi. bu ay çok iyi bir doktor tarafından yumurta takibine başladık ve femera kullanıyorum. bakalım bu ay nasip olucak mı?

İnşallah nasib olur canım:) İyi bir doktor çok önemli

Merhaba öncelikle hayırlı ramazanlar ve isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum. Benim 2 düşüğüm var ikisi de dığal yollarla oldu ama kürtajdan sonra 1 yıl olmasa da 9 aydır hamile kalamıyorum. Aşılamaya başladık bu ay ve şu an beklemedeyim. Gebe kalamamak psikolojik olarak ne kadar zorsa düşük ve kürtajda bir o kadar zor. Hele ki düşülerden sonra hamile kalamamak da eklenince eline bir fırsat geçmiş ama değerlendirememiş gibi hissediyor insan. Benden sonra evlenen arkadaşlarımın hepsi ama hepsi hamile kaldı ve bebeklerini kucaklarına aldı. Üzerine bir de densiz insanların sürekli sorulan bebek yok mu olmuyor mu soruları da eklenince gerçekten insan psikolojisi çok fazla zorlanıyor. Üzülmemek elde olmuyor ama ümit etmekten de vazgeçemiyor insan. Rabbim bana ve isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Amin canım inan birçok insan gibi duygularını paylaşıyorum düştüğüm yok hiç gebe kalamadım, rabbim kolaylık versin canım hepimize inşallah hamile kalır evlatlarımıza kavuşuruz canım

Aşılamanızın kaçıncı günü bugün ve herhangi bir belirtiniz var mı ?
Bugün asilamamin 8.günü canım goguslerimde ağrı var gerçi o adete yakıyakında oluyor bende ama , Arada kasaiklarimda batmalar oluyor canım ve beyaz akıttım var ara ara bakalım bekliyorum tabi bunlar varsa belirti sayılacak yoksa benim hüsnü kuruntum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…