Artık adet olacagima degil de gecikmesine sinir oluyorum. Demek ki yavas yavas durumu kabulleniyoruz :) sende mi asilama olacaksın canim?AYNEN KUZU gelse de başlasam diyodum ki geldi gemeyesiceartık yarın falan randevu alam da gidem
aynen canım bende aşılama. 2 gün gecikti benim bende diyorum geleceksen gel de gideyim aşılamaya :) durumu kabul ettik artık. olsa da inanmakta güçlük çekeceğim sanırımArtık adet olacagima degil de gecikmesine sinir oluyorum. Demek ki yavas yavas durumu kabulleniyoruz :) sende mi asilama olacaksın canim?
Bende pko felanda yok ama fayda eder diye içiyorum:) bir tatlı kaşığı kadar koyuyprum üzerinde öyle yazıyo bilmiyorum ki inşallah bi zararı olmazAslında benim gittiğim diyetisyen de önermişti hayıt tohumu ve civan perçemi pko için faydalıymış. Ama doktoruma sorduğumda kullanma dedi. Belli bir dozu var, o dozun aşılmaması gerekiyormuş. Bunu ayarlayamamın çok mümkün olmadığını, bu yüzden önermediğini söyledi. Sen de bir sor doktoruna istersen. Faydalı olsun diye yaptığımız bazı şeyler zararlı da olabiliyor sonrasında.
Hemen baslayacakmı canım Doktor adetin olunca gel mi dedi? Aynen bende olsa inanamayacam heralde nasıl alışmışsak adet olmayaaynen canım bende aşılama. 2 gün gecikti benim bende diyorum geleceksen gel de gideyim aşılamaya :) durumu kabul ettik artık. olsa da inanmakta güçlük çekeceğim sanırım
Senin bat ne zamandi evrem?Artık adet olacagima degil de gecikmesine sinir oluyorum. Demek ki yavas yavas durumu kabulleniyoruz :) sende mi asilama olacaksın canim?
Aynen canim adetin 2.gunu gidicem vakit kaybetmeye gerek yok diyorum.Hemen baslayacakmı canım Doktor adetin olunca gel mi dedi? Aynen bende olsa inanamayacam heralde nasıl alışmışsak adet olmaya
Bende pko felanda yok ama fayda eder diye içiyorum:) bir tatlı kaşığı kadar koyuyprum üzerinde öyle yazıyo bilmiyorum ki inşallah bi zararı olmaz
Bat yarın ama gelesi yok gibi. Gelmeden lekelenmem olurdu bir iki gün önceden. Simdi tık yok.Senin bat ne zamandi evrem?
ben konuşmadım doktorla canım yarın için randevu alıp gideceğim bakalım ne diyecekHemen baslayacakmı canım Doktor adetin olunca gel mi dedi? Aynen bende olsa inanamayacam heralde nasıl alışmışsak adet olmaya
benim de 2 gün gecikti canım inşallah gelmez de hamilesindirBat yarın ama gelesi yok gibi. Gelmeden lekelenmem olurdu bir iki gün önceden. Simdi tık yok.
Dün test yaptm negatif canim. Bu naz yapiyor. :)benim de 2 gün gecikti canım inşallah gelmez de hamilesindir
çok enteresan gerçekten ya sebepsiz olması aşılama tüp denediniz mi ya da klomen ?Ben de 3 yıldır bekliyorum hiç gebelik geçirmedim, tıbbi bi sıkıntı ikimizde de yok
Klomen denedim sadece diğerlerini denemedik. Vakti saati var galiba ya da nasibimizde yokçok enteresan gerçekten ya sebepsiz olması aşılama tüp denediniz mi ya da klomen ?
eğer durumun varsa tüp dene bence canım ya da mikroenjeksyon, biz çabalıyoruz ama vakti zamnı var elbet.Klomen denedim sadece diğerlerini denemedik. Vakti saati var galiba ya da nasibimizde yok
Şu anda imkanım yok kübracım yaeğer durumun varsa tüp dene bence canım ya da mikroenjeksyon, biz çabalıyoruz ama vakti zamnı var elbet.
rabbim en kısa zamanda normal yoldan nasib etsin canım. bende bu aşılama olsun bakalım olursa inşallah olur aminn :) olmazsa da tüp için rapor alacağım şartlarm uyuyo sanırım.Şu anda imkanım yok kübracım ya
Amin, Allahü teala sana da daha fazla aratmadan nasip etsin canım benim :*rabbim en kısa zamanda normal yoldan nasib etsin canım. bende bu aşılama olsun bakalım olursa inşallah olur aminn :) olmazsa da tüp için rapor alacağım şartlarm uyuyo sanırım.
Canim adet oldun mu sen ?rabbim en kısa zamanda normal yoldan nasib etsin canım. bende bu aşılama olsun bakalım olursa inşallah olur aminn :) olmazsa da tüp için rapor alacağım şartlarm uyuyo sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?