Gebeliğe Hazırlık En az bir yıldır bebek için uğraşanlar buraya!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Artık adet olacagima degil de gecikmesine sinir oluyorum. Demek ki yavas yavas durumu kabulleniyoruz :) sende mi asilama olacaksın canim?
aynen canım bende aşılama. 2 gün gecikti benim bende diyorum geleceksen gel de gideyim aşılamaya :) durumu kabul ettik artık. olsa da inanmakta güçlük çekeceğim sanırım

Bende pko felanda yok ama fayda eder diye içiyorum:) bir tatlı kaşığı kadar koyuyprum üzerinde öyle yazıyo bilmiyorum ki inşallah bi zararı olmaz

aynen canım bende aşılama. 2 gün gecikti benim bende diyorum geleceksen gel de gideyim aşılamaya :) durumu kabul ettik artık. olsa da inanmakta güçlük çekeceğim sanırım
Hemen baslayacakmı canım Doktor adetin olunca gel mi dedi? Aynen bende olsa inanamayacam heralde nasıl alışmışsak adet olmaya

Bende bal tarcin çörekotu na başladım bakalım o fayda etmişti bana tam zamanında yumurtluyodum sürekli düzenli kullanmak gerekiyo 2 ay kullanmistim 10 gün sadece bugün aktardan alınca adamda ne yapiyosaniz devamını yapın öyle fayda ediyo dedine güldüm

Hemen baslayacakmı canım Doktor adetin olunca gel mi dedi? Aynen bende olsa inanamayacam heralde nasıl alışmışsak adet olmaya
ben konuşmadım doktorla canım yarın için randevu alıp gideceğim bakalım ne diyecek

Ben de 3 yıldır bekliyorum hiç gebelik geçirmedim, tıbbi bi sıkıntı ikimizde de yok

rabbim en kısa zamanda normal yoldan nasib etsin canım. bende bu aşılama olsun bakalım olursa inşallah olur aminn :) olmazsa da tüp için rapor alacağım şartlarm uyuyo sanırım.
Amin, Allahü teala sana da daha fazla aratmadan nasip etsin canım benim :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…