Ben de şimdi yok mu kimse diye düşünmeye başlamıştım.Merhaba, bi yıl olmadı ama 8inci ay benimde. Ben de prolaktin yüksekliği var. Kimyasal gebelik yaşadım geçen ay, yakın çevremde 5 hamile olunca baya etkilendim ben de. ki bi kaçı bebek istemiyoken oldu. Hamile olduklarını öğrendiklerinde üzüldüler. Ben haberi duymak için yıpranırken onlar bebeği olduğu için üzülünce sitem ettim çok. Etmemek lazım ama insan bazen doluyo sanırım. Hayırlısıyla kısa vakitte bizde alırız inşallah o güzel haberi
Evet canım dostinex kullanıyodum ama bu ay onu da bıraktım ilacı. Yan etkilerini çekiyorum ama bi sonuç bulamayınca bari kendime zarar vermiyim nasibimde varsa olur dedim. İyi mi ettim kötü mü orası bilinmez ama hayırlısı diyelim. İstanbulda mısın? Hangi hastanede tedavi görüyosun?Ben de şimdi yok mu kimse diye düşünmeye başlamıştım.
Hoşgeldin canım.. Bazen elimizde olmadan sitem edebiliyoruz. Bazen acaba kıskançlık mı yapıyorum diye kendime kızıyorum. Ama insanız en nihayetinde. Bu kadar isteyip elde edemeyince duygular karışıyor. İnşallah tez zamanda olur. Herhangi bir tedavi uyguluyor musun?
Ben de öyle kafam bir atıyor doktoru ilacı bırakıyorum ne olursa olsun diyorum. Son beş ay böyle geçti. Şimdi yine başladım nasıl olacak ne yapsam diye? İstanbuldayım bir kaç doktora göründüm ama net bir kararım yok sanırım Toprak hastanesi Birsen Dursuna gideceğim .Sen kime gidiyorsunEvet canım dostinex kullanıyodum ama bu ay onu da bıraktım ilacı. Yan etkilerini çekiyorum ama bi sonuç bulamayınca bari kendime zarar vermiyim nasibimde varsa olur dedim. İyi mi ettim kötü mü orası bilinmez ama hayırlısı diyelim. İstanbulda mısın? Hangi hastanede tedavi görüyosun?
Canım çok geçmiş olsun...merhabalar seneler çnce erken menopoz olabilirsin denildi. evlen hamile kalmaya çalış dedi drlar. bekardm doğal yolla adet göremiyordum. bende adetimi düzenli gördürüyor sıcak basması olmuyor diye cyclo progynova kullandım bi kaç sene. kasımda evlendim ilacı bırakayım belki düzelmişimdir ilaçsız adet olabilrim ddm. dr a gittim amh testi yaptırdım 0,01 çıktı fsh 18 çıktı. adetin 3. günü gel fsh bakalım ddlr adet olmadım. sonra bir prof a randevu aldım alttan muayene yaptı dr yumurtan yok bu şartlarda tüp bebek bile olmaz yumurtan olmadığı için ddi. trisequens verdi adetim düzenli olsun diye. biosteron verdi belki bir ihtimal yumurtan oluşur sağlıklı olur diye. 3 ay normal yolla hamile kalmaya çalış 3 ay sonra gel ddi. 2. adetimi gördüm bugün.
Ben endokrine gidiyorum hormonlarla sıkıntım olduğu için hipofiz bezimde adenom var o yükseltiyo prolaktinimi. Kadın doğum bi tane bayana gittim ama memnun kalmadım. Araştırıyorum şu sıralar kime gitsem diye. Ablamın gittiği var aslında iyi bi doktor ama ücretleri piyasadan yüksek biraz. Onu en son çare olarak bıraktım göztepe hastanesinden güneş hanımBen de öyle kafam bir atıyor doktoru ilacı bırakıyorum ne olursa olsun diyorum. Son beş ay böyle geçti. Şimdi yine başladım nasıl olacak ne yapsam diye? İstanbuldayım bir kaç doktora göründüm ama net bir kararım yok sanırım Toprak hastanesi Birsen Dursuna gideceğim .Sen kime gidiyorsun
İnşallah tedaviden olumlu sonuç alırsın başka tedaviye gerek kalmadan güzel haberi alırız canımmerhabalar seneler çnce erken menopoz olabilirsin denildi. evlen hamile kalmaya çalış dedi drlar. bekardm doğal yolla adet göremiyordum. bende adetimi düzenli gördürüyor sıcak basması olmuyor diye cyclo progynova kullandım bi kaç sene. kasımda evlendim ilacı bırakayım belki düzelmişimdir ilaçsız adet olabilrim ddm. dr a gittim amh testi yaptırdım 0,01 çıktı fsh 18 çıktı. adetin 3. günü gel fsh bakalım ddlr adet olmadım. sonra bir prof a randevu aldım alttan muayene yaptı dr yumurtan yok bu şartlarda tüp bebek bile olmaz yumurtan olmadığı için ddi. trisequens verdi adetim düzenli olsun diye. biosteron verdi belki bir ihtimal yumurtan oluşur sağlıklı olur diye. 3 ay normal yolla hamile kalmaya çalış 3 ay sonra gel ddi. 2. adetimi gördüm bugün.
İnşallah güzel haberler alırsın.. Masraflar muayene ücretleri ilaçlar evet biraz maddi manevi yorucu süreç. Hakkımızda hayırlısıBen endokrine gidiyorum hormonlarla sıkıntım olduğu için hipofiz bezimde adenom var o yükseltiyo prolaktinimi. Kadın doğum bi tane bayana gittim ama memnun kalmadım. Araştırıyorum şu sıralar kime gitsem diye. Ablamın gittiği var aslında iyi bi doktor ama ücretleri piyasadan yüksek biraz. Onu en son çare olarak bıraktım göztepe hastanesinden güneş hanım
amiiin canım inşallah rabbim şifamızı çokça versin inşallah duaya çok ihtiyacım varİnşallah tedaviden olumlu sonuç alırsın başka tedaviye gerek kalmadan güzel haberi alırız canım
amiin canım benim dualarına beni de kat olur mu ben gibi bi sürü kişi var Rabbim hepimizin şifasını nasip etsin . bebişlerimize sağlıcakla kavuştursun bizi inşallahCanım çok geçmiş olsun...
İnşallah Allah yüzüne bakar ve bebeğine kavuşursun. Madem tüp bebek bile bu kadar zor doktor nasıl doğal yolla kalmaya çalış dedi anlamadım. tek bir doktorla yetinme başka doktorlarda görsün mutlaka.
Canım hoşgeldinnnkızlar merhaba bendede pko var 1 senedir uğraşıyorum ama olmadı. evlenmeden öncede sonrada adet düzensizliğim vardı. test yaptırdık eşimde bir problem yok.çatlatma tedavisi gördüm 2 ay üst üste. işe yaramadı. geçen ay tedaviyi bıraktım çünkü bir kere daha gittiğimde aşılama diyecekti doktor bende hemen aşılama istemedim. geçen ay adet olamadım şu aralar çatlama dönemindeyim ama geçen ay da adet olmadığımdan bir umudum yok. ne yapacağımıda bilmiyorum. kalakaldım öyle.
Allahtan ümit kesilir mi hiç? Ama bu kadar ciddi ise durum mutlaka kontrol et. Tıp gelişti araştır. Asla vazgeçmeamh değerimi gören dr olumsuz konuşmaya başlıyor canım bnde anlamadım ki. iyi bir dr araştırmak lazım aslında ama nasıl bulacam
kesilmez tabii canım sağol. aslında bazen diyorum verende alan da Allah ne zaman nasip edecek hiç bilinmez hayırlısı olsun diye . bazen de böyle üzülüyorumAllahtan ümit kesilir mi hiç? Ama bu kadar ciddi ise durum mutlaka kontrol et. Tıp gelişti araştır. Asla vazgeçme
Bazen de böyle üzülüyorum:) Güldürdün beni ... Hep üzülüyoruz Maalesef bana doktor hormonların normal yumurta tembelliği var normal yolla gebe kalabilirsin dedi. İki senedir tedavi ile bile olmadı. Allah ne derse o olacak. Ama işte tedbiri de bırakmamak lazım.kesilmez tabii canım sağol. aslında bazen diyorum verende alan da Allah ne zaman nasip edecek hiç bilinmez hayırlısı olsun diye . bazen de böyle üzülüyorum
Selamlar, prolaktinin kaç cıktı? Benim de 37 çıktı ve 2 tablet dostinex kullandım. Bu ay yine sonuc alamadımEvet canım dostinex kullanıyodum ama bu ay onu da bıraktım ilacı. Yan etkilerini çekiyorum ama bi sonuç bulamayınca bari kendime zarar vermiyim nasibimde varsa olur dedim. İyi mi ettim kötü mü orası bilinmez ama hayırlısı diyelim. İstanbulda mısın? Hangi hastanede tedavi görüyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?