En Alasını Çektim ..

bnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
136
0
96
İstanbul
En alasını çektim bu acının .. Ama şunu öğrendim ki her şeyin bır nedeni var .. çektirende çekecegını bılmıyordu .. ben zaten hiç bilmiordum .. Olsun canı sağolsun ona hep duacıyım .çünkü bu sayede hayatımda güzel bir değişiklik oldu ..
Her zaman doğru ve mantıklı hareket etmek gerekiyor ..

şimdi şu mu yani,sana acı çektiren de bi gün acı mı çekti?
ettiğini buldu mu demek istiyorsun?

Yoo o da çok üzüldü o da benım gıbı bu durumdan acı çekti .. severek ayrıldık .. ama hiç bir şeyin sonu değil ki ..
ettiğini bulmasını hiç istemem ..

Yoo o da çok üzüldü o da benım gıbı bu durumdan acı çekti .. severek ayrıldık .. ama hiç bir şeyin sonu değil ki ..
ettiğini bulmasını hiç istemem ..

severek ayrıldık.. bunu söyleyenlere ne kadar saçma derdim taa ki başıma gelene kadar 9 saat oldu ve bitirmek zorundaydım buz gibi konuştum soğuduğumu söyledim... dünden beri kaç kez sordu eminmisin die bilmiyorum am a şuan çok kötü ağlıyorum ve acı çekiyorum =(( dönmeyede yüzüm yok buna mecburum mantıken bitmesi gerek =(((((((((a015:

Seviyorsn gurur ypma cnm bnm mntken bitmesi gerek derkn ne kasteddn merk ettm tbi skıncası yksa

niye mantıken bitmesi gerek sevgide mantık yokki

aileler tamamen karşı ve daha yaşımız evlilik yaşı değil o okuyo benim annem ben seni kesinlikle istanbula vermem diyo zaten onun annesi kesinlikle istemio hep iğneli laflar ediyo uzaklıkta var 6 aydır çıkıoruz 2 kere gelebildi izmire ama kimsenin müdahalesi olmadığında bizden iyisi yok ama herkes hep bizimle uğraşıo arkadaşlar aileler vs bende biraz çevremdekilerin sözüne baktım artık ve bitirdim içim acıyo =((((

yani sonumuz yoktu =(((( bid ekorktum ya onnda kanına girerlerse aldatırsa die bide herkesin sevgilisi yanında benim yok.. herkes nişan oluyo bizim öyle bi ihtimalimiz bile yok...

seni o kadar iyi anliyorumki
sakin geriye donme derim lmaz:
aci cekersin sende oda ama donme mantigida kat icine:1hug:a.s.

Bu konu bnr tarafından değil, bnr'nin bilgisi olmadan Kuzenı tarafından açılmıştır

Konu sahibi isteği üzerine kapatılmıştır..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…