F fatosfatosss Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2022 34 7 31 Bugün 00:00 Konu Sahibi fatosfatosss #1 selamlar regl 4 gün var erken gebelik testi yaptım ikisi de nöyle çıktı sizce var mı ben mi yanlış görüyorum silik çıktı Eklentiler IMG_1366.jpeg 105,1 KB · Görüntüleme: 27 CC8A58C6-317C-441C-9DD6-367DE262E78B.jpeg 179,5 KB · Görüntüleme: 25
selamlar regl 4 gün var erken gebelik testi yaptım ikisi de nöyle çıktı sizce var mı ben mi yanlış görüyorum silik çıktı
H hankpr52 Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2023 335 83 32 Bugün 00:08 Konu Sahibi fatosfatosss #2 fatosfatosss .!.: selamlar regl 4 gün var erken gebelik testi yaptım ikisi de nöyle çıktı sizce var mı ben mi yanlış görüyorum silik çıktı Genişletmek için tıkla... Çok net değil silik var ama adetine 4 gün var diyorsun biraz koyu olması lazımdı canım belki kuruma çizgisidir en iyisi kan vermen
fatosfatosss .!.: selamlar regl 4 gün var erken gebelik testi yaptım ikisi de nöyle çıktı sizce var mı ben mi yanlış görüyorum silik çıktı Genişletmek için tıkla... Çok net değil silik var ama adetine 4 gün var diyorsun biraz koyu olması lazımdı canım belki kuruma çizgisidir en iyisi kan vermen
Sedaveannelik Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2024 252 147 Bugün 00:11 Konu Sahibi fatosfatosss #3 kuruma cizgisine benzettim ben biraz ama bellide olmaz kan vermen gerek
F fatosfatosss Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2022 34 7 31 Bugün 00:14 Konu Sahibi fatosfatosss #4 Sedaveannelik .!.: kuruma cizgisine benzettim ben biraz ama bellide olmaz kan vermen gerek Genişletmek için tıkla... hemen çıktı 5 dk falan bile sürmedi 1 dk içinde belli oldu gecikirse regl öyle kan vericem
Sedaveannelik .!.: kuruma cizgisine benzettim ben biraz ama bellide olmaz kan vermen gerek Genişletmek için tıkla... hemen çıktı 5 dk falan bile sürmedi 1 dk içinde belli oldu gecikirse regl öyle kan vericem
Sedaveannelik Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2024 252 147 Bugün 00:14 Konu Sahibi fatosfatosss #5 fatosfatosss .!.: hemen çıktı 5 dk falan bile sürmedi 1 dk içinde belli oldu gecikirse regl öyle kan vericem Genişletmek için tıkla... Aaaa ozaman var biseyler
fatosfatosss .!.: hemen çıktı 5 dk falan bile sürmedi 1 dk içinde belli oldu gecikirse regl öyle kan vericem Genişletmek için tıkla... Aaaa ozaman var biseyler
F fatosfatosss Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2022 34 7 31 Bugün 00:18 Konu Sahibi fatosfatosss #6 Sedaveannelik .!.: Aaaa ozaman var biseyler Genişletmek için tıkla... Rabbim isteyen herkese nasip eylesin dua edin duanıza ihtiyacım var kardeşim inşAllah vardır
Sedaveannelik .!.: Aaaa ozaman var biseyler Genişletmek için tıkla... Rabbim isteyen herkese nasip eylesin dua edin duanıza ihtiyacım var kardeşim inşAllah vardır
SulErzkn Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ekim 2023 842 403 29 Bugün 00:18 Konu Sahibi fatosfatosss #7 Regli geçmeden yapmışsın silik olması normal regl bir iki gün geçince bile anca biraz koyulaşır bence de var biseyler
Regli geçmeden yapmışsın silik olması normal regl bir iki gün geçince bile anca biraz koyulaşır bence de var biseyler
F fatosfatosss Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2022 34 7 31 Bugün 00:19 Konu Sahibi fatosfatosss #8 SulErzkn .!.: Regli geçmeden yapmışsın silik olması normal regl bir iki gün geçince bile anca biraz koyulaşır bence de var biseyler Genişletmek için tıkla... Amin inşAlllah vardır
SulErzkn .!.: Regli geçmeden yapmışsın silik olması normal regl bir iki gün geçince bile anca biraz koyulaşır bence de var biseyler Genişletmek için tıkla... Amin inşAlllah vardır
Sedaveannelik Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2024 252 147 Bugün 00:19 Konu Sahibi fatosfatosss #9 fatosfatosss .!.: Rabbim isteyen herkese nasip eylesin dua edin duanıza ihtiyacım var kardeşim inşAllah vardır Genişletmek için tıkla... Insallah bacım banada dua benimde olsun
fatosfatosss .!.: Rabbim isteyen herkese nasip eylesin dua edin duanıza ihtiyacım var kardeşim inşAllah vardır Genişletmek için tıkla... Insallah bacım banada dua benimde olsun
F fatosfatosss Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2022 34 7 31 Bugün 00:20 Konu Sahibi fatosfatosss #10 Sedaveannelik .!.: Insallah bacım banada dua benimde olsun Genişletmek için tıkla... Rabbim gönlünüzden geçeni ömrünüze nasip eylesin inşAllah
Sedaveannelik .!.: Insallah bacım banada dua benimde olsun Genişletmek için tıkla... Rabbim gönlünüzden geçeni ömrünüze nasip eylesin inşAllah
leydii69 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2020 450 142 Bugün 00:37 Konu Sahibi fatosfatosss #11 fatosfatosss .!.: selamlar regl 4 gün var erken gebelik testi yaptım ikisi de nöyle çıktı sizce var mı ben mi yanlış görüyorum silik çıktı Genişletmek için tıkla... Çizgi gözüküyor inşallah vardır
fatosfatosss .!.: selamlar regl 4 gün var erken gebelik testi yaptım ikisi de nöyle çıktı sizce var mı ben mi yanlış görüyorum silik çıktı Genişletmek için tıkla... Çizgi gözüküyor inşallah vardır