• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirmeyi bırakma

Ben emzirmeyi bırakmadan 3 ay önce sen artık büyüdün, süt olmayacak diye hazırlayıp, öğün öğün azalttım. Sabah kalkınca şimdi süt yok, öğlende dolcakmış vs dedim. Ama benimki 2 yaşını geçmişti, laftan anlıyordu. Tam bıraktığında 2,5 yaşındaydı. Hiç zorluk yaşamadık. Bişey sürmek, bant yapıştırmak vs travma oluyor diyor uzmanlar.

Benim oğlumda 12 buçuk aylık 18.ayda bıraktırmayı düşünüyorum ama şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl olacak diye.O da çok ısrarcı gece kıyameti koparır kesin🥲
bugün 4. günümüz korktuğum gibi olmadı şükür. sanırım çocuk hazır olunca zor olmuyor. sanki aslında o bırakacakmış da bana ayıp olmasın diye emiyormuş gibi oldu :D

Benim oğlumda 12 buçuk aylık 18.ayda bıraktırmayı düşünüyorum ama şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl olacak diye.O da çok ısrarcı gece kıyameti koparır kesin🥲
Dusunmek daha yorucu emin olun. Evet ağlıyor, istiyor ama alisiyor elbette. Ben emzirmek isterdim ama hem sutum azdi hem de gece uyanlamarindan tukenmistim. İkimiz de uyku bilmiyorduk, 17 ayda biraktim. Keske gece az uyansaydi belki devam ederdim ama dayanamadim. Simdi alisma surecindeyiz.

Dusunmek daha yorucu emin olun. Evet ağlıyor, istiyor ama alisiyor elbette. Ben emzirmek isterdim ama hem sutum azdi hem de gece uyanlamarindan tukenmistim. İkimiz de uyku bilmiyorduk, 17 ayda biraktim. Keske gece az uyansaydi belki devam ederdim ama dayanamadim. Simdi alisma surecindeyiz.
Bizde 16 ay bitti hala emzirme devam.Diş dönemi uyanmaları fazla oluyor gece ama biraz daha direneceğim bakalım

Back