- 3 Şubat 2022
- 9
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi emzirmegunlukleri
-
Ahhh 5 yıl sonra cıktınız karşıma bu saydıklarımızın hepsini zorluklarla hemde öyle güzel yaşadım ki dibine kadar anlatamamHerkese merhaba yeni mezun bir ebe ve emzirme danışmanıyım ( online ve ev ziyareti ile danışmanlık da veriyorum)emzirmeye dair sorunuz varsa yazabilirsiniz . Meme reddi, göğüs ucu yaraları , ikiz bebekler, prematurelik , süt sağma ve saklama , sarılık , gece uykuları , çalışan anne nasıl yapmalı, bebek sütten nasıl kesilmeli vs
Biraz geç karşılaştık sanırımAhhh 5 yıl sonra cıktınız karşıma bu saydıklarımızın hepsini zorluklarla hemde öyle güzel yaşadım ki dibine kadar anlatamam
öncelikle Allah bağışlasın ikizleri aynı anda da farklı zamanlarda da besleyebilirsiniz farketmez. aynı anda emzirecekseniz çanta tutuşu yada futbol tutuş da denir bu pozisyonlarını kullanabilirsiniz sizin için daha rahat olacaktır. memeyi c şeklinde tutmayı ve bebekerı enseden kavramayı unutmayın ama başlarını itmeyin yani emmelerine müdahele etmeyin olur mu :)Olur soralım. İkiz bebekleri aynı anda mı emzirmek mantıklı sırayla mı?
Sırayla olacaksa sıralama nasıl olmalı ve meme değiştirilmeli mi?
Maiesef evetBiraz geç karşılaştık sanırımçevrenizde böyle sorun yaşayan anneler varsa bana yönlendirebilirsiniz
Merhaba , benim eltimin 3 aylık bebeği var doğar doğmaz sarılık olmasın diye mama verilmiş biberonla sonra biberona alıştı memeyi reddetti zorla tutturuyordu oda en fazla 5 dk birakiyordu hemen böyle böyle çocuk aç kalmasin diye mama verdiler ama hala deniyor belki tutar diye sütü azaldı eds yöntemini denedi kaşıkla mama verdi biberon ucunu degistirdi az akışlı olandan aldi ama yok çocuk o biberondan başka biseyi tutmiyor ne önerirsiniz ?Herkese merhaba yeni mezun bir ebe ve emzirme danışmanıyım ( online ve ev ziyareti ile danışmanlık da veriyorum)emzirmeye dair sorunuz varsa yazabilirsiniz . Meme reddi, göğüs ucu yaraları , ikiz bebekler, prematurelik , süt sağma ve saklama , sarılık , gece uykuları , çalışan anne nasıl yapmalı, bebek sütten nasıl kesilmeli vs
Herkese merhaba yeni mezun bir ebe ve emzirme danışmanıyım ( online ve ev ziyareti ile danışmanlık da veriyorum)emzirmeye dair sorunuz varsa yazabilirsiniz . Meme reddi, göğüs ucu yaraları , ikiz bebekler, prematurelik , süt sağma ve saklama , sarılık , gece uykuları , çalışan anne nasıl yapmalı, bebek sütten nasıl kesilmeli
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. 10 günlük anneyim. Bebeğimin sarılığı yüksekti ve sütüm çok az olduğu için hastanede hazır mama takviyesi yapıldı. Daha sonra da benim sütüm hep aynı seviyede kaldı. Medela’nın hastane tipi makinasını kiraladım en iyi o sağım yapıyor diye, Fakat 15’er dakika sağım yaptığımda 2 göğüsten totalde 10ml süt çıkıyor. Sizce bu normal mi? Bu arada göğüslerimde kas altı meme ucu kesisi silikon var (2015 yılında yaptırmıştım). Bebeğim biberona artık çok alıştı ve göğsümü kabul etmek istemiyor, sürekli cebelleşiyoruz. S Saree166 eltinizin var mı bir çözüm yolu? Nedir son durumu?Merhaba , benim eltimin 3 aylık bebeği var doğar doğmaz sarılık olmasın diye mama verilmiş biberonla sonra biberona alıştı memeyi reddetti zorla tutturuyordu oda en fazla 5 dk birakiyordu hemen böyle böyle çocuk aç kalmasin diye mama verdiler ama hala deniyor belki tutar diye sütü azaldı eds yöntemini denedi kaşıkla mama verdi biberon ucunu degistirdi az akışlı olandan aldi ama yok çocuk o biberondan başka biseyi tutmiyor ne önerirsiniz ?
Valla en son pes etti 3 ay olmustu çünkü doğru düzgün emzirmeyeli sütü kalmamıştı artık damla damla geliyordu . Size de tavsiyem çok takmayın stres yapmayın bence önemli olan bebeğin sağlığı artık olan olmusAynı sorunu ben de yaşıyorum. 10 günlük anneyim. Bebeğimin sarılığı yüksekti ve sütüm çok az olduğu için hastanede hazır mama takviyesi yapıldı. Daha sonra da benim sütüm hep aynı seviyede kaldı. Medela’nın hastane tipi makinasını kiraladım en iyi o sağım yapıyor diye, Fakat 15’er dakika sağım yaptığımda 2 göğüsten totalde 10ml süt çıkıyor. Sizce bu normal mi? Bu arada göğüslerimde kas altı meme ucu kesisi silikon var (2015 yılında yaptırmıştım). Bebeğim biberona artık çok alıştı ve göğsümü kabul etmek istemiyor, sürekli cebelleşiyoruz. S Saree166 eltinizin var mı bir çözüm yolu? Nedir son durumu?
Merhaba benim genel sorularım onacak. Ama öncelikle bu destek için teşekkür ederim.Herkese merhaba yeni mezun bir ebe ve emzirme danışmanıyım ( online ve ev ziyareti ile danışmanlık da veriyorum)emzirmeye dair sorunuz varsa yazabilirsiniz . Meme reddi, göğüs ucu yaraları , ikiz bebekler, prematurelik , süt sağma ve saklama , sarılık , gece uykuları , çalışan anne nasıl yapmalı, bebek sütten nasıl kesilmeli vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?