Ya hangi anne emzirmek istemez çocuğunu, ben daha mamayla anne sütünün içeriği aynı diyen bir anne görmedim. Bu araştırmayada inanamıyorum. Bu forumda sütüm az mama veriyorum diye ağlayan bir çok anne tanıyorum.
canım sakın pes etme sen yine sık sık emzir ağlamasını bile beklemeaynen katılıyorum hangi anne istemez bebeğini emzirmeyi.sütüm az demedim ama kilo kontrolü için gittiğimde hiç kilo almadığını öğrendim.sağdım toplam 20-30cc anca sütüm çıktı.elden ne gelir.keşke olsaydıda bende sizler gibi yazabilseydim şu kadar ay emzirdim diye.kızım daha 45 günlük çok az kilo aldı.o da son zamanlarda baslanan mama sayesinde.
istemek önemli evet ama sadece istemek yetmiyor.
Ya hangi anne emzirmek istemez çocuğunu, ben daha mamayla anne sütünün içeriği aynı diyen bir anne görmedim. Bu araştırmayada inanamıyorum. Bu forumda sütüm az mama veriyorum diye ağlayan bir çok anne tanıyorum.
vallah ben gözümlen şahit oldum
hastanede yanımda yatan kadın çocuğunu emzirmiyordu
kadının göğüsnden şakır şakır süt geliyordu üzerindekiler hep lekeler oluyordu ama kadın emzirmiyordu
dr. hata sütünün geri gitmesi için ilaç vermişti
bahaneside eğer emzirirse göğüsleri bozulurmuş ayrıca alkol kullanamazmış emzirdiği dönemde
yorum sizin
bu arada bahsettim bayan yabancıydı ben doğumu yurtdışında yaptım
kimi ister sütü olmaz kimi istemez olur..vallah ben gözümlen şahit oldum
hastanede yanımda yatan kadın çocuğunu emzirmiyordu
kadının göğüsnden şakır şakır süt geliyordu üzerindekiler hep lekeler oluyordu ama kadın emzirmiyordu
dr. hata sütünün geri gitmesi için ilaç vermişti
bahaneside eğer emzirirse göğüsleri bozulurmuş ayrıca alkol kullanamazmış emzirdiği dönemde
yorum sizin
bu arada bahsettim bayan yabancıydı ben doğumu yurtdışında yaptım
ya bende sağıp veriyorum
almadı prematüre olduğu için
3 aydır sağıyorum çok şükür yetiyor.
benim merak ettiğim emziren 500 kalori yakıyor ya günde,
sağan yakmıyormu 500 kalori ????????????????
canım sakın pes etme sen yine sık sık emzir ağlamasını bile bekleme
ilk zamanlar öyle olur benim arkadasımın 3. aydan sonra arttı sütü senin gibiydi ama hiç pes etmedi mama takviyesi de madem yapıyorsun kaşıkla verki seni bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?