emzirmek

gulso

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
4
0
86
Diğer
bebeğim 2 gündür emmeyi reddediyor,sütüm yetersiz olduğu için doğduğu günden beri mama takviyesi yapıyordum bugün 40 günlük emmek istemiyor memeyle kavga ediyor napabilirim bana yardım edin lütfen tekrar nasıl alıştırıcam

biberona alıştı herhalde, çünkü biberondan bol bol ve kolayca geliyor. o yüzden memeyi redediyor olabilir. ben de bazen biberon kullanıyorum ama çok sık olmadığı için herhalde memedende emiyor. madem memeden emmek istemiyor sen de bir makina edin sağ biberonla ver, anne sütünden mahrum kalmasın. belkide gazı vardır o yüzdende emmek istemiyor olabilir.

benimkide öyle yapmıştı ben inat ettim ondan fazla acıkınca emdi.bence sağarak verme.sadece sağınca sütde biyiyormuş birdebana yazılanları oku emerken çocuğum aglıyor

benımde ogluş emmedi bir gün hiç.gece verıyodum uyurken. ama hastaydı birazz..çok korktum bırakıcak die.ama emdi 1 gun sonunda.bekle belki bogazı falan acıyodur.

benimkide öyle yapmıştı ben inat ettim ondan fazla acıkınca emdi.bence sağarak verme.sadece sağınca sütde biyiyormuş birdebana yazılanları oku emerken çocuğum aglıyor

Benimki de birara kavga etti. İstikrarlı davrandım aç kalınca başka şansı kalmadı 3.5 aydır emiyor sorunumuz kalmadı. Kararlı olmak şart. Kolayı görmemeliler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…