Emzirmek tam bir eziyet!!

Burda aralik anneleri grubuna yaziyordum ilk zamanlar ben ilk bebek ilk annelik tekim vs sizin gibi sorunlarim vardi bigün oyle cildirdim ki cocuk yapmak pismanliktir yazdim anaa benle ayni ay dogum yapan hepsi lohusa anneler beni linc etti ne bicim anneymisim falan. Ne yasadin demediker ne oldu demediler sende aynisin bende demediler o kadar kirildim ki onlara bi daha yazmadim ama arada girip bakiyorum bana onu diyenler simdi baslamis sikayetlere diyecegim o ki geciyor yalniz degilsin dostum biriz biricigiz ve cok fazlayiz. Öperim seni

Son düzenleme:
Isin cok zor Allah yardımcın olsun. benim yegenimde 8 aylik dogdu sezeryan oldu acil aldilar cunku gelinimiz sigara tuzlu yagli asitli ne varsa tuketti gode ödem oluştu bütün vucudunda oturdugu yerden kalkamiyordu 30 kilodan fazla aldi boyuda cok kisa oldugu icin kiloyu taşıyamaz haldeydi. Bebegin icinde durmasi artik cok zararliydi. Neyse süt konusuna gelicem sutu aşırı gaz yapti yegenim kolik olarak dogdu 6 ay gece gunduz cocuk aglama krizi gecirdi 2 kisi zor baktik. 6 aydan sonra mamaya başladık cocuk normale döndü zaten sutu bitmisti artik olan da cocuga hep gaz yaptigi icin zavalli yegenim sabaha kadar kıvranıp aglayip durdu. Cocuk beslendimi eziyet mi cekti anlamadik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…