• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirmeden sonra amelıyat süresi

Pembe19-

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
338
146
123
Mrb arkadaşlar kızımı sutten keselı 4 ay oldu mayısta meme buyutme amelıyatı olmak istıyorum 6 ay o zaman doluyor fakat göğsümü sıktıgımda bır mıktar sut gelıyor bu durumda amrlıyat olamam degıl mı sutten kestıkten sonra kacıncı ayda amelıyat yapıyor dr lat

Merhaba Pembe19- Pembe19- sanırım 1 sene beklemen gerekiyor diye biliyorum ama yanlış bilgi olabilir dr araştırıyor musun dr a sorsan

Mrb sakaryadayım tıkkabıllanın druna amelıyat olmak istıyorum fakat klınıgını 10 gun sonra acacakmış o yuzden daha gorusemedım her yerde 6 ay dıyor ama bilmıyorum sutu kesen ilaçlar varmış kadın dogumcuya gıdıp onlardan mı istesem dıyorum

Mrb sakaryadayım tıkkabıllanın druna amelıyat olmak istıyorum fakat klınıgını 10 gun sonra acacakmış o yuzden daha gorusemedım her yerde 6 ay dıyor ama bilmıyorum sutu kesen ilaçlar varmış kadın dogumcuya gıdıp onlardan mı istesem dıyorum
Herhangi bikaç dr a mail at amelyat olcakmış gibi cvp verirler mutlaka en kötü ara asistanlar da bilir cevap verirler

Pembe19- Pembe19- canım bende emzirme bittikten sonra 1 yıl geçmesi gerektiğini biliyorum (en az 6 ay) ama en iyisini doktorlar bilir tabiiki...

6 ay cok kisa bir süre birakin sütun gelip gelmemesini memenin yapisi yeniden ancak bir yilda oturur.gec olsun ama temiz olsun.benim bi arkadasima doktor en az bir yil gibi bir sure vermişti. Herseyi bitir emzirme defterini adam akilli kapat öyle gel demisti

Bende bir yıl diye biliyorum ayrıca sıkma memeni bi de süt kesilsin diye çaylar içerler adaçayı falan bi dene istersen

Evet arkadaşlar erteledim mecburen:((artık kışa kaldı napalım teşekkürler msjlarınız için

Back