Çocuk Hastalıkları Emzirmede sigara

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

1akgkrc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2019
75
9
36
Hamileyken sigarayı bıraktım ama doğumdan sonra 1ay geçti canım deli gibi sigara içmek istedi icmedikce sitres yaptım şimdi başladım az içiyorum ama vicdan azami duyuyorum çünkü bebeğimi emziriyorum ne yapicamida bilmiyorum

Icmeyeceksiniz. Anne olmanin sorumlulugunu tasiyamiyorsaniz anne de olmayacaksınız. Ne hakkiniz var onu zehirlemeye?

Sadece kendinizi degil yaninda icilmesini de engelleyeceksiniz. Uzerine sigara kokusu sinen biriyle temasini da engelleyeceksiniz. Her seyden korumakla sorumluyuz. Her seyden...

Hamileyken biraktiysan yine birakabilirsin. İçtiğin şu bile sütü etkileyen birseyken sigara neler yapmaz içmemeye çalış. Keşke benim de sutum gelseydi de sigarasız kalsaydım sütunun gelmesi , bebeğini sütle beslemen bile büyük şans değerini bil

Havanın kirli olması yetmiyor , yediklerimizin doğal olmaması yetmiyor üstüne güzelim anne sütüne nikotin bulaştırmak mantıklı değil bırakın hem bu vesileyle siz de zehirlenmemiş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…