Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok uzun ve açıklamalı msj yazmıştım demin ama site arızası yüzünden yollayamadım.canım sütün tanzikli geliyor diye çocuk doyuyor o yüzden bırakıyor.eğer memeyi bıraktıktan sonra tekrar vermeye çalıştığınızda kafasını çeviriyorsa çocuk doymuş demektir üzülmeyin sakın mamayada başlamayın.şanslısınız aslında ne arkadaşlarım vardı 45 dakika tutuyodu çocuk kadın zorla bıraktırıyodu ağlıyodu çocuklar gene istiyolardı yani doymuyorlardı.benim çocuklarım en fazla 2,5 -3 dakka emerlerdi tosun gibiydiler.bakın 40'ı çıktıysa her sofraya onuda kucağınızda oturdun baklagiller hariç herşeyden diline sürün ekşi,tatlı,tuzlu damak tadı gelişsin ilerde yemeklere burun kıvırmasın.5.ayını dolduruncada 1 çay kaşığından başlayıp yavaş yavaş çoğaltarak yoğut çorba falan yedirin.ama emzirmekten asla vazgeçmeyin.artık büyümüş yani 40'ı çıkmış 2 saarte bir bir göğsünüzü verin böylece diğer göğsünüzün dolması için 4 saat kalır memede bukadar saate dolar.saatli yaparsanız çocukta düzene alışır.zayıf olmasının sebebi uykusu düzenli değil diye olabilir.çocuğuzu doyurduktan sonra yatak odasında uyutun orda oyun oynatmayın o odaya girdiğinde uyuması gerektiğini öğrensin küçük demeyin.emzirin uyutun emzirin uyutun sürekli kucakta gezdirirseniz çocuk zayıf kalır hırpalanmaktan.düzenli uyku ve baslenmeyle tosun gibi olur inşallah.sağlıkla büyütün mutlulular dilerim.
canım,benim de oğlum ayın 12 sinde 2 ayı bitirecek,aynı sorun bende de var,saat başı uyanıyor,memedeyken tepiniyor.acaba doymuyor mu diye endişe ediyorum, doktoru günde 4 kereden fazle çiş yapıyorsa doyuyordur dedi,ben de böyle avunuyorum,benimki sütü boğazına kaçırdığı için emmiyoy,korkuyor gibi geliyor bana....