• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Emzirme

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

meldaltay

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba ,

Bebeğim 3 aylık,meme reddimiz vardı ama memeye geri döndürmeyi başardık. Sol meme ucu sağım yaparak ve emzirerek çıktı, sağ tarafı başından beri tutuyordu ama son 2 haftadır sağ tarafı tutarken ağlıyor ve kendini geri itip geriniyor. Uyku arasında şanslıysam emzirebiliyorum. Uykusu açılırsa yine tutmuyor.Napıcam bilmiyorum :(

Yatarak yada sağı verir gibi pozisyona getirip solu verin. Benim başıma gelmişti solu almiyordu sağı emiyordu sizde de sağımdan kaynaklı tayzik sorunu olabilir ozaman da mümkün olduğunca arkanıza yaslanarak yada siz sırt üstü uzanıp bebeği memenize koyarak emzirmeyi deneyin. Ben böyle aşmıştı bu durumu sonra hep ben yattım o üstünde emdi bir sağ bir sol yaptı açık büfe gibi oldum yani.

Back