Emzirme

Süt biriksin diye sakın bekleme bebek ne kadar emerse o kadae süt gelir sağımlq bazen tüm süt gelmez az sütümüz var sanırız ama bebek emince daha çok süt gelşyoe ağlaması belli açlıktan değil gazdandır bende oğluma aç sanıp hep mama veriyordum üzerine aksine sütüm çokmuş çok gazı oluyordu hep kusuyorfu bir kwre stres yapma sütüm çok iyi bebeğime yetiyor bununhwr gün her emzirmende düşün olunsuznşeylerinsil gazlı bebek uyutmaz biliyorum ama eşinden ailenden destek al uyumaya çalış ve en önemlisi çook su iç yok hoşaf Dı tatlıydı hep boş bende yaptım ama asıl çare bol su içmekten mesela bir tane ceviz at ağzına sonra su iç bitden değilde böle böle sütün şifa olsun kuzuya

Bu videoyu yapın sürekli. Bacakları karnına bastırıp bi süre bekleyin. Dizler birbirine yaklaşmasın bacaklar açık olsun yeter merak etmeyin canı acımaz kalçası çıkmaz. Sonra da sırtı göğsünüze gelecek şekilde tutun, tek kolunuzu kollarının altından geçirin öyle tutun, diğer elinizle de ayaklarını tutup karnına çekin bastırın o şekilde kucağınızda tutun kakasını gazını yapsın rahatlasın

Sütunuzun az olmasının nedeni emzirme aralığını bu kadar çok uzatmaniz. Lütfen sık sık emzirip sütü arttırmak için emzirme sonrası sağım yapın süt çıkması önemli değil amaç arttırmak. Süt talep geldikçe artan bir makanizma. Siz talep edeceksiniz beyniniz sinyal gidecek süt yok üret bebek doymuyor diyecek birdaha ki öğünler süt artmaya baslayacak. 6 saat çok fazla 1 saatte bir 2 saat te bir emzirin. Günde 5 kere emzirme sonrası sağım yapin. Mamayı pat diye kesmeyin. Şimdi ne veriyorsanız devam adin bu defilarimi yaptıkça ilk önce CC miktarını düşür sonra öğün sayısını . Bebek kaç aylık bilmiyorum fakat mama azalttikca kilo alımını saglik ocağındaki hemsirelerden ogrenip takip edebilirsin.Hiç bir makina bebeğin çenesi kadar kuvvetli değil.bebek daha fazlasını çeker. Bol su için 3-4 litre ve dinlenin .

Son düzenleme:
Ay Allah razı olsun ne güzel yazdınız yemin ederim yani severek okudum benim sol göğüsümde sütüm var ama sağ da gıdım gıdım ilerliyor var mi yok mu bilmiyorum sağdım zaman yarım ölçek çıkıyor elektirikli pompa değil normal pompa ile sağıyorum ve aktardan
Rezene
Ve ısırgan ötü aldım midemi çok bulandırıyor
Siz onu nasıl kullandınız ve kullandınız mı ?
Ve eczaneden hunnap rezene çayı aldım 2 bardak günde akşam olmak üzere tüketiyorum
Bebeğim bugün 3 de gece uyandı iki göğüsümüde emdi sonra doymadığı için 2 ölçek mama verdim

Sütün az olduğunu düşündüğün memeye sıcak suyla bol masaj yap koltuk altındsn başla hamur yoğurur gibi ondan sonra emzir sağım yap
Hatta elle sağım videolarını izle önce elle sağım yap sonra pompayla elle sağım çok arttırıyor sütü süt kanalları oluşmasını sağlıyor
Markette sallama rezene çayı var, lipton marka doğadan marka filan….onlardan al iç, ısırganı filan içme çok keskin tadı var onların sütün tadını değiştirebilir
Sabah bir akşam bir bardak iç içine hafif şeker kat
Hipp marka süt arttırıcı var eczanede
Ama lütfen lütfen lütfen BESTLAK damla al hemen başla bak bütün sorunun bitecek
İlk başlarda bunlar normal, meme süt üretmeye bebek de emmeye yeni başlıyor zamanla ikiside öğreniyor düzene giriyor
İlk başlarda mama takviyesi almayan bebek az günümüzde
sizden de Allah razı olsun
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün

Reactions: fra
İ
bestlak damla doğum yaptığım da aldım sonra almadım hani mama geçtiğimiz için ama şimdi Bestlak damla aldım tekrar kullanmaya başladım

Ve sütüm yetmediği için doktor Mama kullanmaya başla dedi bizde aptamıl kullanmaya başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…