Çift emzirdigimde emdikten sonra uyursa ne âlâ uyumazsa mutlaka çok kusuyorBen de tek meme hatasını yaptım.hem size hem bebeğinize yazık .çift emzirin duruma bı bakin
Benim bebeğim de 3 ay sürekli emdi.gunde 12 saat mememde emdi.Anliyorum sizi .İkilemde kalmak ,karar vermek zor.Çift emzirdigimde emdikten sonra uyursa ne âlâ uyumazsa mutlaka çok kusuyor
Biliyorum o hareketi benimki de sık sık yapıyorBenim bebeğim de 3 ay sürekli emdi.gunde 12 saat mememde emdi.Anliyorum sizi .İkilemde kalmak ,karar vermek zor.
Şöyle yapsanız.Bwbekler memede süt olmayinca ağzını çıkarıp aranır gibi yapıyor, böyle didiyormus gibi.sut istiyor.sadece o hareketi gördüğünüzde çift meme yapın.aksi gibi tek meme.Belki etrafınızda o hareketi bilen vadir.Bana tesadüfen kuzenimin eşi gördüğünde söylemişti.Bak sut bitmiş ,diğerini istiyor diye.Ben anlamamıştım bu zamana kadar diye baya ağlamıştım
İşte o acıktım memeyi değiştir demek zaten.ben geç öğrendim hala yaradır içimde.Biliyorum o hareketi benimki de sık sık yapıyoro zaman mecbur çift veriyorum. Bir de çift verince daha uzun uyuyor aslında ama kusma işi sıkıntı
Aa evet antalyadayim. Nedir doktorun adı?İşte o acıktım memeyi değiştir demek zaten.ben geç öğrendim hala yaradır içimde.
Reflüsu var diye bebeği az beslemek de başka sıkıntı.Eger Antalya da yaşıyorsanız iyi bir doktor onerebilirim.ama muayene ücreti ne olmuştur bilmiyorum
Arastirayim çok teşekkürlerGökhan Acar .Anadolu Hastanesi'nde idi
Sanırım şimdi Memorial a geçti.anne sütünü de sonuna kadar destekleyen bir doktor