Bebek Beslenmesi emzirme yastığı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

teacher3510

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2009
92
0
86
41
Kocaeli
40 günlük bir bebeğim var emziririken bogazına hep süt kacıyor acaba tutmamda mı bir sorun var. emzirme yastığı alsam geçirebilirmiyim kullanan arkadaş varsa benimle özelliklerini paylaşırsa sevinirim

cnm ben bunu kullanıyorum doğduğundan beri çokk memnunum.bu bana yurtdışından hediye geldi ama burdada vardır sanırım nasıl rahat anlatamam emzirirken eller serbest kaldığından seni engellemiyo bebeğini okşayabiliosun terlediyse terini sililiosun her şekle girdiğinden başını dik olrak ayarlıosun ve boğulma en aza iniyo boğulsada eller serbest kaldığından hemen müdahale edebiliosun ayrıca emzirme dışında ana kucağı gibi bebeği üzerine yatırabiliosun uyuyo yada bebek oturmaya başladığında arkasına destek olarak kullanıyosun arka üstü veya yan olarak düşse bile yastığa denk gelioo ayrıca senn içinde belini desteklediğinden bel ve sırt ağrısı yaşamıosun bilmiyorum ben çokk memnunum valla bi yere gittiğimde bile arıyorum çok rahat bişii tavsiye ediyorum cnm sevgiler...

Oğlum 1 haftalıklı kullanmaya başladım ve o günden bu yana emzirme yastığını kullanıyorum. Hala daha onunla emziriyorum. Doğru açıda göğsüme tuttuğum için gazlı olduğu dönemde hem gaz problemini minimize ettim, hemde ilk bir haftada göğüs ucumda olan ağrılarım ve yaram geçti. Elimi kolumu nereye koyacağım derdi olmadığı için sırt ağrılarımda yok oldu. Emzirme minderim ve ben ayrılmaz bir bütünüz. Gülazerin göbeğini takar, emzirmeye devam ederim. :)))

canım bi çok emzirme yastığı\minderi var bana marka tavsiye edebilir misin? özelden de yazabilirsin

ben normal yastıga yatırıp emziriyorum, çok da rahat oluyor. emzirme yastıgıyla da denedim, bir fark göremedim. 40-50 tl vermeye gerek yok bence.

oğlum 64 günlük ben sadece 4 kere ancak kullandım o da yeni doğduğunda...aslında bel ağrıları için ve bebek pozisyonunun rahatı için güzel bir yastık...beline sarıp bebeği yatırıyosun çok da destekli ama ben kullanamadım o ayrı mevzu ve 60 tlye almıştı eşim...eğer kullanmaycaksanız yazık paraya almayın....benim oğlumun da genizine kaçıyo süt o sorun sütün ağzıda fışkırması olsa gerek...yastıkla alakası yok yani..sütün yoğunluğuyla ilgili..Allah bağışlasın ve dikkat edin hemen ters çevirip sırtına 3-5 kez hafif vurun :)

Çok pahalı birşeye gerek yok. Ben myceyin ürününü kullanıyorum çokta memnunum. MYCey MYPillow ılgili linki inceleyin derim. Birde yine aynı markanın Ma'sHider isimli emzirme önlüğünü kullanıyorum. Mekan endişesi duymaksızın park, alşverişmerkezi, sahil vs emzirmeye devam ediyorum. Sevgiler

evet ben de emzirme önlüğü kullanıyorum.çok memnunum.otobüs yolculuklarında çok kullandım.bu marka olsun ama başka markayı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…