Benim de çok yavaş çalışıyor. Hamilelikten beri ilaç kullanıyorum. Emziriyorum halen kullanıyorum. Arada dozlar değişiyor çünkü benim değerlerim çok oynuyorMerhaba 4 aylık bebeğim var ve troid bezlerim şuan da çok hızlı çalışıyor. Saç dökülmem ise aşıııırı fazla . Emzirme döneminde ilaç kullanan var mı ??? muhtemelen antitiroid ilaç yazacak doktor
Geçmiş olsun hamilelikten dolayı mı oynadı sizinkiBenim de çok yavaş çalışıyor. Hamilelikten beri ilaç kullanıyorum. Emziriyorum halen kullanıyorum. Arada dozlar değişiyor çünkü benim değerlerim çok oynuyor
Benim tiroid hastalığım hamileyken oldu zaten. Çok yüksek doz ilaç kullandım hamilelikten sonra değerlerde oynamaya başladıGeçmiş olsun hamilelikten dolayı mı oynadı sizinki
Geçmiş olsun bende şaşırdım değerlerimi böyle görünceBenim tiroid hastalığım hamileyken oldu zaten. Çok yüksek doz ilaç kullandım hamilelikten sonra değerlerde oynamaya başladı
Sizinde yüksekti değil mi20 yaşımdan beri kullanıyorum. hamilelikte dozu arttı emzirirken de kullanmaya devam ettim.
Teşekkürler size de çok geçmiş olsunGeçmiş olsun bende şaşırdım değerlerimi böyle görünce
Evet yüksekti. Hamilelikte de emzirme döneminde de bebeğe bir zararı yok ilacın merak etmeyinSizinde yüksekti değil mi
İçim rahatladı teşekkür ederimEvet yüksekti. Hamilelikte de emzirme döneminde de bebeğe bir zararı yok ilacın merak etmeyin
Bu arada hangi ilaçtı kullandığınızEvet yüksekti. Hamilelikte de emzirme döneminde de bebeğe bir zararı yok ilacın merak etmeyin
euthyroxBu arada hangi ilaçtı kullandığınız