- 22 Eylül 2024
- 26
- 2
- 30
- Konu Sahibi coffeslove
Merhaba emzirirken kahve içen annelere bir sorum var. Ne kadar kahve içiyorsunuz ve hangi kahveyi tüketiyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ara sıra soğuk sütlü kahve tüketiyordum. Yaz sıcaklarında iyi geliyordu. Devamlı tüketme alışkanlığım yok, iyi ki de yokmuş bebeğim uyumuyor kahve içtiğim gün, onu etkiliyor maalesef.Merhaba emzirirken kahve içen annelere bir sorum var. Ne kadar kahve içiyorsunuz ve hangi kahveyi tüketiyorsunuz?
Nescafe ıcemezsınızMerhaba emzirirken kahve içen annelere bir sorum var. Ne kadar kahve içiyorsunuz ve hangi kahveyi tüketiyorsunuz?
Merhaba emzirirken kahve içen annelere bir sorum var. Ne kadar kahve içiyorsunuz ve hangi kahveyi tüketiyorsunuz?
Bu saydıklarınızı bir günde mi tüketiyordunuz pekiTürk kahvesi 1 fincan
Granül kahve den soğuk kahve yapıp 2 kupa
(250 -300 ml)
Filtre kahve 1 ya da 2 fincan (125 ml)
Epidural olduğum için kahveyi biraz fazla tüketiyordum.
Hangi kahveden içiyordunuzben çok dikkat etmiyorum 2 3 bardak çay 1 bardak da kahve içiyorum.
2 fincan türk kahvesi 1 bardak filtre kahve içiyorum genelde akşamları da 3-4 bardak çayMerhaba emzirirken kahve içen annelere bir sorum var. Ne kadar kahve içiyorsunuz ve hangi kahveyi tüketiyorsunuz?
Bu saydıklarınızı bir günde mi tüketiyordunuz peki
Peki çocuk hekimine hiç danışmışmıydınız? Bebeğimde sağlık sıkıntıları olduğu için sürekli uyanık kalmak zorundayız nöbetleşe ve kahvesiz geçiremiyorum. Etrafımdakiler çok fazla laf söylüyor ben de merak ettim benim gibi içen var mı diye? Bir kupa içerisine iki tatlı kaşığı granül kahveyle ayakta durabiliyorum ve hayatta tutmaya çalışıyorumTabiki çoğunlukla böyleydi. Çünkü çok fazla uykusuz kaldığım için baş ağrısı ile mücadele etmek zorundaydım.
Bebek de herhangi bir şikayet oldu mu peki?2 fincan türk kahvesi 1 bardak filtre kahve içiyorum genelde akşamları da 3-4 bardak çay
Peki çocuk hekimine hiç danışmışmıydınız? Bebeğimde sağlık sıkıntıları olduğu için sürekli uyanık kalmak zorundayız nöbetleşe ve kahvesiz geçiremiyorum. Etrafımdakiler çok fazla laf söylüyor ben de merak ettim benim gibi içen var mı diye? Bir kupa içerisine iki tatlı kaşığı granül kahveyle ayakta durabiliyorum ve hayatta tutmaya çalışıyorum
İçmiyorum, kahve içince benim bebek çok ağlıyor, sanırım içindeki dokunuyor kafein vsMerhaba emzirirken kahve içen annelere bir sorum var. Ne kadar kahve içiyorsunuz ve hangi kahveyi tüketiyorsunuz?
Yok gündüz uykuları pek yok ama kahve içmediğim dönemde de o şekildeydi ama 2.5 aylık olduktan sonra akşam uykularımız çok düzenlidir 8de uyur sadece beslenmek için uyanıyor sabah 6da da güne başlıyoruz. Ekstra bir huysuzluk uyku gerilemesi görmedim ben kahveden sonraBebek de herhangi bir şikayet oldu mu peki?
Ben de danışacağım bebeğimin doktoruna ama burda bir sormak istedim kahve içmeden bu tempoya dayanmak çok zor uyanık kalmaya çalışmak bazen korkuyorum yorgunluktan bebeğimi kucağımdan düşürmektenTabiki. Kendisi söyledi kahve geçirir diye. Değişik bir ağrı oldu bende. Sanki boynuma kazık çaktılar kitliyodu ağrı ne yatırıyor ne kaldırıyor değişik. 10 gün çektim.
Çok rahatladım çok teşekkür ederim cevabınız içinYok gündüz uykuları pek yok ama kahve içmediğim dönemde de o şekildeydi ama 2.5 aylık olduktan sonra akşam uykularımız çok düzenlidir 8de uyur sadece beslenmek için uyanıyor sabah 6da da güne başlıyoruz. Ekstra bir huysuzluk uyku gerilemesi görmedim ben kahveden sonra
Ben gunde 3 nescafe icerdim hala oyleyim. O donem bi de uykusuzluk varken kahve cok ii geliyordu. Suan bile icmesem basim agrir belki kotu bu kadar bagimli olmak ama uni zamani basladim sinavlar icin sabahladigim gecelerde ve aliskanlik haline geldi. Ama asla paket kahve kullanmadim. Nescaffe gold iciyordum sut ile.Merhaba emzirirken kahve içen annelere bir sorum var. Ne kadar kahve içiyorsunuz ve hangi kahveyi tüketiyorsunuz?