kızlar biryerde okudum ne kadar dogru bilmiyorum...bebişler doyuyorsaeger kakasları sarı haldal rengi gibi oluyormuş...cok fazla doyuyorlarsa yesile dönüyormus kakişleri dikkat edin bakalım...çok yeşil olursada hemen buna baglamayın üşütmüşte olabilir...öpüldünüz...oyazıyı bulursam koyucam 1-2 gün önce okumustum...sevgilerimle...
NORMAL CANIM YAAA O ARTIK CANLI BÜTÜN BEBEKLER AYNI OLUCAK DıYE BıŞEY YOK ÇOK FAZLA KIYASLAMA ÖNCELıKLE
BEBEĞıN KÜÇÜK DOĞDUYSA ONDANDA OLABıLıR
BENıM KIZIM 2.600 gr doğmuştu 5 dk. emip yoruluyordu ağladıkça veriyordum çünkü bazen 2 saat olmadan acıkabiliyordu
doyup doymadığı kakdan yada bezin sayısından anlayabilirsin arkadaşın dediği gibi ama kaka yapmasa da belli olur
6 yı geçiyorsa bez sayısı sorun yoktur canım sağlıkla.............
benim bebeğimde tam tersi durum söz konusu... memeden ayıramıyorum. terliyor yoruluyor hatta uykuya dalıyor ama bırakmıyor, orda çok mutlu :) bıraktırıp diğer göğsümü verecek oluyorum çok zor ayırıyorum.. Bence bebeğin doyuyodur, yoksa ağlar, huzursuz olur. İstersen bir kere makinada sağıp vermeyi dene hiç değilse ne kadar emip bıraktığını görürsün. Bana herkes biberon kullanma sonra memeyi istemez demişti ama ben ikisinide kullanıyorum, memeyi verince almamazlık etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?