emzirme süresi hakkında??

inciboncuk

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
923
16
43
Arkadaşlar bebeklerinizi ne sıklıkta ve ne kadar süre emziriyorsunuz? Benimki 1 aylık geceleri de gündüzleri de 2 saatte bir emzirilmek istiyor ve 8-9 dak emiyor ben bu 2 saatlik süreyi 3 saate çıkaramıyorum nasıl yapacağım? 15 dak emzireyim dedim emmiyor doyuyor?yardım görüş ve önerilerinizi bekliyorum :uhm:

benımde 18 gunluk bebegım.benımkı emmenın dısındw memede uyumak ıstıyor.ben bazen bır saat memede tutmak zorunda kalıyorum ıkı cekıp uyuyor cunku.gunun buyuk bır bolumu memedeyız artık omuzlarım agrıyor.kusuyor ardından yıne aranıyor

bebekler anne sütünü 2 saatte sindiriyorlarmış..bu yüzden onu 3 saate çıkaramazsın...ancak çok derin uykuya dalarsa bazen o zaman gecikebilir..ama genelde 2 saatte bir emmek isterler..bu 4 aydan sonra 3 saat olabilir

benim bebeğim 2 aylık ve 2 saatte bir emiyor gayet normal drumuzda 2 satte bır emzırmeye alıstır ek besınlerden sonra düzene girer demişti

Benim kızım da üç aylık iki saatte bir emiyor neredeyse seninki daha çok küçük iki saatte bir emmesi çok normal canım

gündüzleri zaten normal ama geceleri 3 saatte bir kalkabilirler hatta bi çok kaynak geceleri daha uzun uyuduklarını yazıyor

benim bebişim 3 gün sonra 1 aylık olacak,bizimki 1-1.5 saat arayla emmek istiyor,memede uyumaya bayılıyor,geceleri 3-4 saat uyuyor umarım kırkından sonra degişmez:KK43:

X