• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme sonrasi sarkan göğüs

Sporun etkısı oluyo canım ıkı yıl önce doğum yaptım çok emzırmeme rağmen göğüslerim sakrkıktı ıkı aydır spora gidiyorum dıklesmeye basladıklarını fark ettim

Sporun etkısı oluyo canım ıkı yıl önce doğum yaptım çok emzırmeme rağmen göğüslerim sakrkıktı ıkı aydır spora gidiyorum dıklesmeye basladıklarını fark ettim
Mesela ne tür spor yapıyorsun artık çok moralim bozulmaya başladı oğlumu emzirebildigim için binlerce kez şükürler olsun ama gördükçe moralim gerçekten bozuluyor

Fıtness yapıyorum onunla bırlıkte boks egıtımı de alıyorum spora başlama sebebım kemik erımesınden dolayıydı benım göğüslere yaradı her serde bı hayır vardır derler ya o hesap

Emzırebıldıgın kadar emzır canım ben ne yazıkki sadece altı ay oda zorla emzırebılmıstım sutum çok azdı ıcımde uhde kaldı ıkı yasına kadar emzırmek ısterdım ama olmadı

Emzırebıldıgın kadar emzır canım ben ne yazıkki sadece altı ay oda zorla emzırebılmıstım sutum çok azdı ıcımde uhde kaldı ıkı yasına kadar emzırmek ısterdım ama olmadı
iki ayşına kadar değil ama en azından 18 aylık olana kadar devam etmeyi düşünüyorum ama göğüslerimden biri diğerine göre çok daha büyük duruyor. İnşallah emzirmeyi kesince düzelir.

ben daha 3 aylık hamileyim. allah nasip ederse bebeğimi kucağıma almama daha 6 ay var ama şimdiden kara kara düşünüyorum ya :( emzirmemek gibi bir ihtimal istemiyorum, çünkü bebeğimi emzirmek ve onunla bu şekilde bağ kurmak istiyorum ama bu yaşıma kadar gül gibi baktığım göğüslerim... :( ah göğüslerim :(

Destekli sütyenlerin de faydasi oluyor, bunlari unutmayin...

iki ayşına kadar değil ama en azından 18 aylık olana kadar devam etmeyi düşünüyorum ama göğüslerimden biri diğerine göre çok daha büyük duruyor. İnşallah emzirmeyi kesince düzelir.

Ikisinden de emzir. Simdi sagdan emziriyorsan, ikinci emzirmen de soldan emzir, onlarin da var etkisi

Back