emzirme sıklığı ve süt kesilmesi

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
sevgili anneler benim çok merak ettiğim bir şey var şimdi normalde 3saat de bir emzirmemiz ya da sütümüzü sağmamız gerekiyoya hani.
eğer arayı açarsak süre uzarsa süt kesilebilir.peki mesela bazılarımızın bebekleri 7-8saat uyuyor gece malum o zaman emzirmediğimizde sütümüz kesilmez mi zamanla.
bi de 6.aydan sonra günde iki kere emzirmek yeterli demiş doktor.yani 12 saat de bir emzirecez e süt kesilmez mi.biri beni aydınlatabilir mi.
bi de çalışan anneler 8 saat sütünü sağamıyor yada emziremiyor e süt kesilecek mi.

Canım sen olayı yanlış anladın sanırım
3 saatte bir emzirmezsen sütün kesilecek diye bişey yokki
Bazı anneler sütünün azlığından yakınıyorlar ve doktorlar 3 saatte bir emzirin yada sağın sütünüzün çoğalması için diyorlar.Senin zaten sütün varsa 12 saatte emzirmesen sütün kesilmez aksine yeter !
O söylenenler bebeği emmeyenler için..senin bebeğin zaten emiyorsa neden kesilsin
Bazı anneler bende dahil emmeye isteksiz bebeklere sahibiz ve her an sütümüz kesilebilir gözüyle bakıyoruz
Bebeğin gündüzleri emiyorsa dert etme

teşekkürler ben hem emzirip hem sütümü biberonla veriyorum sütüm yetiyo hatta artanı şokluyorum ama ne yalan söyliim 5 saattee bir sağıyorum.bu gidişle benim de sütüm kesilir mi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…