Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ***emzirme şapkası***

ya emzirme önlüğü de var,ben kullanıyorum,otobüslerde çok rahat oldu,önlük daha iyi bence

kaydirigubbakcemile3 fotör şapka gibi aynı kaydirigubbakcemile3 ama güzelmiş bende doğurunca bana bundan al yelizzzzzzz lülülülülülü

ee diğer taraftan bakarlarsa görürlerrrrr :1ninca:

bu ne ya süper bişiymiş ilk defa gördüm bende ne yalan söliyim markette mağazada müsait olmayan bi yerde tutturduğunda biberonu dayıyorum hazırda tutuyorum sürekli napim çok ağlıyor aklına geldiğinde acıktığında ama süper bişiy :)

Kim düşündüyse iyi düşünmüş.
Ulu orta dikkatsizce bebeklerini emzirenleri hep itici bulmuşumdur zaten...Bebişim olursa alırım bitane

kızlar mycey emzirme örtüsü alın hem 25 lira hemde daha ii bence. ben aldım halen kullanıyorum. bebek o kocaman şapka kafasında kafayımı zaptetsin memeyimi yakalasın çok itici bence vede komiklmaz:

ben hiç beğenmedim bunu bebek için hiç rahat bişeye benzemiyor onun yerine omuza bir örtü bir tülbent yada bir ipek şalda kullanılabilir sonuçta yolun ortasında çocuk emzirilmez en fazla hastanede yada bir misafirlikte lazım olur.aynı yazın kullanılan şapkalar gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…