Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ***emzirme şapkası***

Bebeğin kafasına giydirilerek kullanılan ve bebek hareket etse dahi annenin mahremiyetini geniş yüzeyiyle korumaya devam eden emzirme şapkaları sağladığı faydalar nedeniyle hastaneye ilk gidecek doğum çantasına veya bebek hediyeleri arasına konacak yepyeni,farklı ve vazgeçilmez bir üründür.

Faydaları arasında şapkanın bebeği değil sadece göğsü örterek emzirmeyi daha kolay ve eğlenceli bir hale getirmesini;bebekle göz teması korunabildiği gibi,bebeğin havayla sürekli temas halinde olmasına olanak tanımasını söyleyebiliriz.Ayrıca katlandığında az yer kapladığından her yere kolaylıkla taşınabilir.

Kumaş ve Dizayn:

Modern tasarım ve kumaşlarla Emzirme Şapkaları tamamen eşsizdir. Anneler düşünülerek tercih edilen tarzlı desenler ve çift taraflı kullanım annelere zengin kullanım alanları yaratmaktadır. şapkaları tamamen doğal,ultra yumuşak pamuk ve doğal liflerden, yumuşak, eco-kumaşlardan oluşturulmuştur.

Son düzenleme:
0-6 aylık: Bu şapka bebeğin ilk doğumundan 6 aylık olana kadar giyebileceği bir şapkadır. Baş çevresi 40 cm dir.

*6-12 aylık: Bebeğin 6.ayından bir yaşına kadar takabileceği bir şapkadır. Baş çevresi 48 cm.

Özel üretimi mümkün olan bu ürünler için firma ile iletişime geçmek yeterli olacaktır

ay çok güzelmiş bebeği olanlar için ideal malum bebek emzirmek için müsait yer beklemez..

harbien ne gusel bişemiş yaa.. emzirirken ne rahat olur..ben oğlum kuçukkenbursadan izmire izmirden bursaya 5 saat otobuslerde neler çekmiştim..ama bundan olsaa ohh koy memeyi çocuğu bunun altınaa yollan :)) 2. çocuğa kısmetse hemen alırım bundan 1 tane..

39 tl hiç bişe delmiş bee..yeni bebeği olanlar ve olcaklar kaçırmayınn..

efet balkafa cok seker ayrıca..bende istanbuldayım izmirden geldım valla yollarda parklarda süper rahat..hemen alcammmkaydirigubbakcemile2

canım ya süpermiş=))) minicik bebeğin kafasında koca şapka mantar gibi çok sevimli durur evleniyim bide bebek yapıyım o zaman alcam kesin=)) heryerde varmıymış bu?

güzel bişey ama ben kullanamazdım heralde ,benim kızım biraz emdikten sonra kafayı kaldırıp etrafını keser ,bir müddet eğlenir güler sonra devam eder ,bu ve buna benzer şeyler kar etmez ,dışarda emziremiyorum bu nedenle..ama sakin emen bebekler için uygun olabilir ,bunun yerine basit bir şalda aynı işi görür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…