Çocuk Hastalıkları emzirme saati...

• Konu Sahibi Konu Sahibi kba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kba

kızımızı koru yarabbim...
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
997
307
133
42
bide bebeğin sık sık emmesi lazım ama kızım en az 2,5 saat bekliyo emmek için..öncesinde emziremiyorum kesinlikle almıyor memeyi..uykusunda 2 saat geçti diyelim uyandırıp emzireyim diyorum ama uyanmıyor:)bende bıraktım zorlamayı..memeyi ağzına vereyim diyorum o zaman da olmuyor çünkü resmen damağını kitliyor uykuda boş boş uğraşıyorum..doymasa uykuda olsa da memeyi alırdı dimi?üff ya ne zor anne olmak..ama çokda güzel:)

gece uykusundan bahsediosan bencede elleme
uyanmadığı sürece emzirme
ama güzndüzse 3 saati geçirme ben öyle yapardım
bide bebişin kaç aylık?

gece uykusundan bahsediosan bencede elleme
uyanmadığı sürece emzirme
ama güzndüzse 3 saati geçirme ben öyle yapardım
bide bebişin kaç aylık?

kızım daha 31 günlük:) evet gece uykusundan bahsediyorum cnm..zaten vazgeçtim ellemekten..:) benim derdim acaba açmı bırakıyorum çocuğu??fazla vakit geçince kendimi kötü hissediyorum..

kızım daha 31 günlük:) evet gece uykusundan bahsediyorum cnm..zaten vazgeçtim ellemekten..:) benim derdim acaba açmı bırakıyorum çocuğu??fazla vakit geçince kendimi kötü hissediyorum..

canım zaten bebeğin doymasa uyumaz ağlar demekki doyuyo hiç üzülme o emceği zamanı bilir

cnm daha çok küçükmüş ama 40 günlük olana kdr her arandığında verilmesi lazım

kızlar galiba kız bebişler erkek bebişlere göre daha az besleniyor. benim oğluşu doyurmka bayağı zamanımı alıyor ve acıktığı ana bağırmaktan ortalığı yıkıyor. oğlum 4 aylık ve 3 saat ara ile (bazen bu süre dolmuyor malesef) 150 cc mama içiyor.

aç olsa ağlar benim oğlum sürekli emmek isterdi gece gündüz
bir de gazlı bir bebekti şu an hala öyle ama ben de uyandırmıyorum
gece 4 saati geçmez ise bırakıyorum uyusun zaten 4 saati geçerse kıpırdanmaya başlıyor
güle güle büyüt bebeğini

benim bebeğimde geceleri emmiyor... ağzına memeyi alıp uyuyor..ben de her 3 saatte bir sütümü sağıp uykuda biberonla veriyorum..o zaman içiyor.....

drumla konuştum 3 saati geçirmesen iyi olur dedi..ve mümkün olduğunda 2 saatten kısa sürede de emzirme dedi..süt üretimi azalıyormuş ve gerçektende öle..

bebek acıkınca zaten göğsünüz sızlamaya başlar anlarsınız
benim öyle oluyordu yani:)

:) ne kadar sık emerse o kadar az süt oluyo haliyle..zaten kızımda öğreniyo artık 2,5 saatten önce acıkmıyo ve uyanmıyor..sadece eğer emdikten hemen sonra uyumadıysa o zaman biraz sorun oluyor..uyuyalı 2saat olmuşken emzireli 3 saat olmuşsa uyanmasıda emmeside zor oluyor..ama alışıcaz artık..büyüdükçe uyanması kolaylaşıyor bakalım hepsi bi düzene girecek inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…