Emzirme problemim var:(

flowersgarden

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
130
1
296
İstanbul
Arkadaşlar, bebeğim doğduğunda göğüs uçlarım olmadığı için silikon uç kullandım. pompa ile göğüs uçlarım çıktı ama bebeğim silikon uca alıştığı için mememi istemedi. sütümde hiçbir zaman çok çok olmadı. 1,5 ay boyunca sadece günde bir kere sağdığımda 120 cc süt çıktı. günde toplamda ancak 170 cc süt sağabiliyordum. bebeğime yetmediği için kiloda kaybetti mama takviyesi yaptım. şimdide biberona çok alıştı. göğsüme yatıramıyorum. emzirmek istediğimde basıyor çığlığı. çok ağlıyor. artık beni emmek istemiyor. canım çok sıkkın. moralim çok bozuk. kendimi acayip kötü hissediyorum. bebeğime yetemiyomuşum gibi geliyo. ne yapıcam ben şimdi?? onu kucağıma alıp doyasıya sevemiyorum. kendimi suçlu hissettiğim için beni gibi olan varmı aranızda? böyle bir sorunla nasıl baş ettiniz?

cnm benim durumuna çok üzüldüm.. ben bebeğimi
kısa bi süre de olsa rahatsızlandığı için göğsümden emzirememiştim.
o durumda insan kendini eksik sanıyor..
tabi ki her anne bebeğini kendi sütüyle göğsüne yatırarak beslemek ister.
ama senin sütünün gelmemesi ya da göğüs ucunun olmaması senin suçun değil ki..
sen her yolu denemişsin elinden geleni yapmışsın ztn bebeğini emzirebilmek için..
mamayla ya da anne sütüyle en önemlisi o bebek senin sevginle ve şefkatinle büyüyecek..
hiç üzülme ve stres yapma bebeğini de kötü etkiler.
kendini suçlu hissetmen için hiçbir neden göremiyorum ben.
allah sana ne güzel bir bebek vermiş, ona sahip olmanın tadını çıkar

canım enimkide öyle ilkbaştan aldı ama hep 5dak 2aylıkolunca emmek itemedi silikon ucu denedim onla bi süe emdi güzel imdi yine aynı 5 dak silikonla emiyo yan b farkımız yok sen aklına geldikçede tut benimkide istemiyo nini filan söylüyorum 2,3çekiyo hop kalkıyo 6 aylık bnimki

cam benimde bir göğsümü emmek istemiyordu şerbet gibi birşey sür göğüs ucuna öyle dene bakalım ben öyle yaptım 16 aylık hala emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…