emzirme öncesi ve sonrası

• Konu Sahibi Konu Sahibi hace
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hace

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
96
2
96
İstanbul
biliyorum yeri burası değil ama acil cvp almam gerek adminler lütfen daha sonra taşıyın nolur..
göğüs ucu çatlağı problemim var dermatoloğa göründüm ve bana bir sürü kremle beraber izotonik serum verdi emzirme öncesinde ve sonrasında göğsü sil dedi ama bebeğime serumlu göğsü vermek pek yatmadı aklıma..silip ya da yıkayıp versem silmemim faydası ne olucak..
bilgisi olan,böyle bir durumla karşılaşan varsa lütfen aydınlatsın beni...
emzirmek ızdırab olmasın artık :5:

En doğrusunu yapıp doktora gitmişsiniz, doktor sizin emzirdiğinizi bilerek gerekli bilgileri veriyor.

Doktoru burada sorgulamak ise çok ilginç.

Buradakileri dinleyecekseniz keşke hiç gitmeseydiniz, tanımadığınız bir takım insanlar birşeyler yazar sizde uygulardınız.

doktoraulaşabilsem zaten sormam yeni açılmış bir hastaneye gittim ve doktora ulamaşadım..
ama yinede cvp için tşk ederim..

Gögüs ucuna takilan silikon uclar var, catlaklar gecene kadar agrinizi azaltir ve birde LANOLIN iceren kremlerden kullanabilirsin emzirirken temizlemen gerekmiyor, ilac adi yazilabiliyormu bilmiyorum ama recetesiz alinabilen bir krem

Gögüs ucuna takilan silikon uclar var, catlaklar gecene kadar agrinizi azaltir ve birde LANOLIN iceren kremlerden kullanabilirsin emzirirken temizlemen gerekmiyor, ilac adi yazilabiliyormu bilmiyorum ama recetesiz alinabilen bir krem[/QUOTE

silikon uçlarla ememedi oğlum lanolin çerikli başka bir krem kullanıyorum fakat geçmedi en son dermatologda aldım soluğu..
cvp için tşk ederim..

eğer bulabilirseniz ayva çekirdeğini geceden biraz suyun içine koyun. sabaha krem kıvamına geliyor. onu sürerseniz faydası olur inşallah.

Gögüs ucuna takilan silikon uclar var, catlaklar gecene kadar agrinizi azaltir ve birde LANOLIN iceren kremlerden kullanabilirsin emzirirken temizlemen gerekmiyor, ilac adi yazilabiliyormu bilmiyorum ama recetesiz alinabilen bir krem[/QUOTE

silikon uçlarla ememedi oğlum lanolin çerikli başka bir krem kullanıyorum fakat geçmedi en son dermatologda aldım soluğu..
cvp için tşk ederim..

E vitamini kapsülü var dr.um en son onu önerdi çok faydasını gördüm ecz.sorarsanız verir.dokuları onarıyor.küçük içi sarı jel gibi patlatıp gögsünüze sürüyorsunuz emmesinede yan etkisi yok demişti dr.um

Back