Saat kacta kalkiyor? Kilo alimi nasil? Doktorla konustunuz mu emzirmek icin uyandirayim mi uyandirmayayyim mi diye?Kızlar selam
Bebeğim 4,5 aylık .
Gece 3 saatte bir uyanıyo . Acıkınca uyanıyor . Uyanmadan ben emzireyim dedim bu sefer de 2 çekip uykuya dalıyo daha sık uyanıyor ..
4,5 aylık bebek için 3 saatte uyanması az mı?
Gece mememden uykuya daldığı için ben bırakıyorum genelde .
Gündüz de bırakmıyor ben bırakmasam emer de emer .
yani 20-25 dk yetmez mi 4,5 aylık için .
Arkadaşım erken kalkıyormuş doymuyor demekki .
Gündüz ne zaman bırakıyorsa bak dakikasına gece de ona göre ayarla dedi . Siz öyle mi yapıyorsunuz ?
Ya kilo alımı iyi . Bugün geldik doktordan iyi dedi ..Saat kacta kalkiyor? Kilo alimi nasil? Doktorla konustunuz mu emzirmek icin uyandirayim mi uyandirmayayyim mi diye?
Bizim doktorumuz 3 aydan sonra uyuyan bebek uyandirilmaz, uyumak da beslenmek kadar onemli, uyandirmayin derdi.
Benim bebegim 4,5 aylikken uyanmazdi geceleri diye hatirliyorum.
Emmesi sadece açlık ile ilgili değildir ve genelde uyanma sıklıkları değişir. Bir bakarsınız 6 saat kesintisiz uyur, bir ay sonra saat başı kalkar. Rüya görür, ağrısı olur, ayrılık kaygısı yaşar, diş çıkarır emmek ister. Ben çok uzun süre emzirdim çocuklarımı, küçüğü hala emziriyorum. Büyük 2 yaştan sonra kesintisiz uyumaya başladı, küçük 3 yaş olacak birkaç gün sonra hâlâ gece en az bir kez uyanır emer.Kızlar selam
Bebeğim 4,5 aylık .
Gece 3 saatte bir uyanıyo . Acıkınca uyanıyor . Uyanmadan ben emzireyim dedim bu sefer de 2 çekip uykuya dalıyo daha sık uyanıyor ..
4,5 aylık bebek için 3 saatte uyanması az mı?
Gece mememden uykuya daldığı için ben bırakıyorum genelde .
Gündüz de bırakmıyor ben bırakmasam emer de emer .
yani 20-25 dk yetmez mi 4,5 aylık için .
Arkadaşım erken kalkıyormuş doymuyor demekki .
Gündüz ne zaman bırakıyorsa bak dakikasına gece de ona göre ayarla dedi . Siz öyle mi yapıyorsunuz ?
O zaman normal ya yapacak bir şey yok . Gece 2 de acıkıyo sonra 5 te falan böyle gidecek . Bize gece kalkmamalara daha çok varEmmesi sadece açlık ile ilgili değildir ve genelde uyanma sıklıkları değişir. Bir bakarsınız 6 saat kesintisiz uyur, bir ay sonra saat başı kalkar. Rüya görür, ağrısı olur, ayrılık kaygısı yaşar, diş çıkarır emmek ister. Ben çok uzun süre emzirdim çocuklarımı, küçüğü hala emziriyorum. Büyük 2 yaştan sonra kesintisiz uyumaya başladı, küçük 3 yaş olacak birkaç gün sonra hâlâ gece en az bir kez uyanır emer.
Ben bebeklerin bilge bir tarafınin olduğuna tamamen bedenleri ile bağlantıda olup ihtiyaçlarına göre hareket ettiğine inanıyorum. O yüzden hiç su kadar saat emdi, şu saatte kalktı diye hesap yapmadım. Sadece ilk 40 gün 2 saati geçirmeden emzirmeye dikkat ettim.
Bebek buyudukten sonra dakika bakilmaz. Kimi bebek hizlica bosaltir memeyi kimisi yavas yavas. Kilo aliminda sorun yoksa birakin uyusun cocuk :)Ya kilo alımı iyi . Bugün geldik doktordan iyi dedi ..
ben de uyandırmıyorum kendi uyanıyor acıkınca .
Kaç dakika emiyordu sizi . O zaman tam doymuyor . Çünkü ben kendi bırakmadan bırakıyorum 25dk sonra
ya zaten gece uyanıyor emziriyorum sonra 3saat sonra sizin ki de öyle . 3-4 saatte kalkıyorlar demekki böyle . Emzik kullanıyor ama 3 saatte bi normaldir diye ben emziriyorumKendi uyaninca emzirin gece emmesede sorun olmaz benim bebegim gece hic uyanmaz sabaha karsi 5-6 gibi uyanir emerdi simdi 5 aylik 2 bucukta birde 5te uyaniyorbenimkide surekli memedeydi emzik kullanmadigi icin simdi kisa emiyor hatta emerken sıkıliyor emzik kullaniyormu emerkem yutkunma sesini duyuyormusunuz
İyi de kaldırmıyorum ki kendi kalkıyor . Kilo alımı iyi . 3 saatte bi normal mi onu anlamadım kimisi yok sabaha kadar uyuyormuş . Geceleri 3 saatte kalkıyor keşke uyusa . O yüzden acaba dedim emme dakikam mı az . Gece de memede uykuya daldığı için de aktif emmiyor .Bebek buyudukten sonra dakika bakilmaz. Kimi bebek hizlica bosaltir memeyi kimisi yavas yavas. Kilo aliminda sorun yoksa birakin uyusun cocuk :)
Normal tabi anne sutu icin 3-4 saat diyorlar zaten arayiya zaten gece uyanıyor emziriyorum sonra 3saat sonra sizin ki de öyle . 3-4 saatte kalkıyorlar demekki böyle . Emzik kullanıyor ama 3 saatte bi normaldir diye ben emziriyorum
Ay ne bileyim millet gece 12de emzirip bi daha sabaha emziriyormuş falan . Acaba dedim bende mi sorun varNormal tabi anne sutu icin 3-4 saat diyorlar zaten arayi
Yok ikiside normal benim bebegim 5 aylik olana kadar gece kalkmazdi 5. Aya girdi gece beslenmesine kalkar oldu 3 saat araliklaAy ne bileyim millet gece 12de emzirip bi daha sabaha emziriyormuş falan . Acaba dedim bende mi sorun var
Değişiyor demekki . Halbuki büyüdükçe mide de genişliyor daha geç acıkması lazım ama öyle olmuyor demekki . Benim ki 3 saatte bi kalkıyordu . Bu gece 2 saatte bi kalktıYok ikiside normal benim bebegim 5 aylik olana kadar gece kalkmazdi 5. Aya girdi gece beslenmesine kalkar oldu 3 saat aralikla
Aynen kac gundur ayni seyi dusunuyorum ama daha kendim kalkamiyorum yorgunluktanDeğişiyor demekki . Halbuki büyüdükçe mide de genişliyor daha geç acıkması lazım ama öyle olmuyor demekki . Benim ki 3 saatte bi kalkıyordu . Bu gece 2 saatte bi kalktı
Düzen oluşturacağım ama sabah erken kaldırmam için ama mümkün olamıyor çünkü pilim dolmamış oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?