EMZİRME HAKKINDA YARDIMM!!

Çok teşekkür ederim bu güzel cevabın için göğüslerim acıyor artık ama bir gülüşüne değer

Öyle yapiyorum ama her gelen diyor ki bu ne böyle simdi emdi yinemi emiyor vs bende bu sefer kötü hissediyorum
Gelene deki ; senimi emiyor alan razı veren razı . Allahım ya her dakkika emzir bol bol ihtiyacı varki istiyor sonra yavaş yavaş azalıyor istekleri. Kilo alımı çok iyi çok normal bende gündüzleri yapışıktim. Geceleri de otamatik 3 saat 2 saatte bir kalkar emer uyurdu . 4. Ay bir uyku gerilemesi oldu sonra rayına oturuyor .

Cisli bez ve kilo olayı tamamsa tadını çıkar. Sana alışmaya başlamış.kokunu istiyordur:) sağlıkla büyüsün.

Teşekkür ederim

Merhaba benim bebiş 6 ayını doldurdu artık eskisi gibi memede kalmak istemiyor ama şimdide kucaktan inmiyor yani asla bırakmıyor beni oynarkende yanında olucam yatarken de ayaktayken de kucağımda olucak sürekli yapışık yasıyoruz sizin bu kucak dönemi ne zaman geçti acaba

Benimki şuan 4 aylik atak zamanımız önceden gece tek tesellimdi uyurdu e azından 3 saat bir emiyor gündüzleri ise uykuya direniyor sürekli onunla oynayayim istiyor günleri günlerini tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…