Emzirme döneminde Saç Boyadınız mı??

• Konu Sahibi Konu Sahibi VaniL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

VaniL

Seni kendime sakladim....
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
427
8
68
- Yurtdışı
Merhaba hanımlar.
Emzirme döneminde saç boyadınız mı hiç? Dün kuaförüm boya tutmaz dedi. Siz nasıl hiç saçınızı emzirme döneminde boyadınızmı?? Açma işlemi yaptınız mı? Koyu belki tutar ama açık renkler zor diyorlar :ssz:

ben daha cok boya sute gecer mi diye bu konuyu dusunuyordum son gunlerde,hamilelik boyunca boyatmadım sacımı acaba simdi de mi boyatamayacagız.Komple emzirme suresini dusunursek cok uzun,o sureyi hic boyamadan nasıl gecirecegiz beyazlar bayag cıktı

ben daha cok boya sute gecer mi diye bu konuyu dusunuyordum son gunlerde,hamilelik boyunca boyatmadım sacımı acaba simdi de mi boyatamayacagız.Komple emzirme suresini dusunursek cok uzun,o sureyi hic boyamadan nasıl gecirecegiz beyazlar bayag cıktı

aynen! bende onu düşünüyorum
ben oryalsiz saçımı açmayı düşünüyorum kuaför boşuna uğraşmayalım dedi.
böylemi dolaşalım yani :26:

ben boyattım valla doğumdan 1 ay sonra. tamam bebek önemli ama ben daha önemliyim dedim kendime.
lohusalık var zaten bir de üstüne saçlar 2 renk, beyazlar almış başını, zaten kilolar da var, bir de aynaya bakınca kendimden nefret ediyordum.
gittim boyattım valla, sadece çok uzun tutmadım saçımda boyayı 20 dakikada yıkattım. çok da güzel tuttu rengi.
hiç de bişey olmadı:)

Bende boyadim sacimi hemde kendim evde acik kumrala boyadim sacimi cokta guzel acildi sacimin rengi oryelle acmaya gerek duymadan

Benımde çok boyaya ıhtıyacım olduğu halde, bebeğim daha önemli olduğu ıcın boyatmadım. Zaten doktorumda tavsıye etmıyorum demişti. Ee tabi öyle iki renk gezmekde hoş olmuyor, bende olabildiğince kısa kestırmeyı tercih etmiştim Neyseki artık uzadı baya:6:

emzirme döneminde saç boyamada boya kimyasal olduğu için saç derisinden süte geçiyor ve minik kelebeğimiz için büyük tehdit.kanser riski varmış emzirme dönemi hepimiz için özel bi dönem bu dönemde boyamasak ölmeyiz bebeğimiz çok önemli onun sağlığını düşünüyoruz ki emziriyoruz değilmi?

Back