emzirme döneminde kabızlık..

my_angel_87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
291
3
118
bebeğim 25 günlük.doğumdan sonra sürekli kabızlık sorunu yaşıyorum.sezeryan oldum ve bazen dikişlerim açılıcak diye korkuyorum.önceden her gün tuvalete çıkarken şimdi 2 günde çok zor yapıyorum.kabızlığa iyi gelen yicekleri biliyorum fakat yediğimddede bebeğime iyi gelmiyor ishal oluyor o yüzden yiyemiyorum ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım çok rahatsız ediyor.acaba bebeklere verilen kabızlık için olan damlalardan kullansam iyi gelirmi yada bilgisi olan var mı?çok zor durumdayım..

zamanla yoluna girer bagırsak düzenin canım ben magnesies cal...gibi toz karısım alıyordum eczaneden tabi doktorum vermişti hamileyeken doğumdan sonrda onu kullandım böle surup sisesinde ama toz sen sulandırıp içiyorsun yan etkisi yok al bi dene derim gecmiş olsun

Bende yasadim malesef ama ben normal dogum yaptim benim icin tam bir kabustu ilac degilde bolbol kuru meyve ve su tukettim bol sivi tuketirsen belki ise yarar!..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…