• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme döneminde göğüste ağrı

Alanurr

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2023
3
0
6
26
Merhaba kızlar bebeğim 1.5 aylık oldu emzirirken ilk basta biraz acıyo sonra geçiyor ama emzirme bittikten hemen sonra sağ gogusumde inanılmaz bı ağrı oluyo ucu yaniyo resmen ve gogusumun alt tarafından doğru fena bı ağrı oluyo sağ tarafıma yatamiyorum. Bir gün hiç sağ gogusumden emzirmedim sağdim hep geçti tekrar emzirmeye başlayınca ağrı başlıyor aranızda böyle bişey yasayan varmı nedeni ne olabilir

Merhaba kızlar bebeğim 1.5 aylık oldu emzirirken ilk basta biraz acıyo sonra geçiyor ama emzirme bittikten hemen sonra sağ gogusumde inanılmaz bı ağrı oluyo ucu yaniyo resmen ve gogusumun alt tarafından doğru fena bı ağrı oluyo sağ tarafıma yatamiyorum. Bir gün hiç sağ gogusumden emzirmedim sağdim hep geçti tekrar emzirmeye başlayınca ağrı başlıyor aranızda böyle bişey yasayan varmı nedeni ne olabilir
Geçmiş olsun 🌸 Göğüs ucundan bahsetmiyorsaniz muhtemelen sütünüz yogunlastigi için ağrı yapıyordur emzirin veya sağın. Zaten göğüste sertlikte oluyor sütten kaynakliysa fark edersiniz. Ama emzirme ve sagmaya rağmen geçmezse bı doktora görünün ihmal etmeyin.

Geçmiş olsun 🌸 Göğüs ucundan bahsetmiyorsaniz muhtemelen sütünüz yogunlastigi için ağrı yapıyordur emzirin veya sağın. Zaten göğüste sertlikte oluyor sütten kaynakliysa fark edersiniz. Ama emzirme ve sagmaya rağmen geçmezse bı doktora görünün ihmal etmeyin.me

Geçmiş olsun 🌸 Göğüs ucundan bahsetmiyorsaniz muhtemelen sütünüz yogunlastigi için ağrı yapıyordur emzirin veya sağın. Zaten göğüste sertlikte oluyor sütten kaynakliysa fark edersiniz. Ama emzirme ve sagmaya rağmen geçmezse bı doktora görünün ihmal etmeyin.
Emmeyi bırakınca ucunda yanma oluyo ve sonra göğüsumun heryerine sancı oluyo ve bu sadece emince oluyo sağımca olmuyo galiba emince tam yeteri kadar boşalmiyo o yüzden olabilir dediğiniz gibi

Emmeyi bırakınca ucunda yanma oluyo ve sonra göğüsumun heryerine sancı oluyo ve bu sadece emince oluyo sağımca olmuyo galiba emince tam yeteri kadar boşalmiyo o yüzden olabilir dediğiniz gibi
Muhtemelen o yüzdendir siz sutunuzu sağın öyle olunca ya da tam emdigini düşünmediğini zamanlarda da sağın ağrımasın beklemeyin. Benim sütüm az olmasına rağmen bende bile bazen dediğiniz ağrı oluyor. Göğüs ucu içinde zeytinyağı çok güzel yumusatiyor burdan bı arkadaş tahinin üzerindeki yağı da tavsiye etmişti deneyin isterseniz hem doğal hem yikamakla uğraşmak zorunda kalmazsınız

Back