Emzirme döneminde antibiyotik kullanımı

Hilal bod

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2024
4
0
1
26
Mastit oldum ve bebeğe geçmeyen antibiyotiklere alerjim var hatta çoğu antibiyotige alerjim var mecburen süte geçen bir antibiyotik aldım doktor 8 saat sonra emzirebilecegimi söyledi bu durumu yaşayan anneler var mı kaç saat sonra emzirme yaptılar?

Doktorun dedigi gibi en az 8 saat beklemelisin. Mastit icin mi antibiyotik aldin acaba

Evet mastit için
Bu mastit sıcak su ve ovma ile geciyor diye biliyorum ben kizimda olmustum doktora hatta acile gittik iste bana sicak uygula ve masaj yap dendi ilac veremeyeceklerini soylediler. Kaldi ki covit oldum hamile iken sadece parol verdiler geberiyordum agridan acidan

Ben çok yaşadım bu kaçıncı neler yaptım neler sıcak torba, duş,nemli bez koydum ama hiç bir şekilde antibiyotik almadan geçmiyor bende mecbur kaldım. Hayatımı çok etkiliyor. Antibiyotik alınca 2,3 günde geçiyor Allah'ın izniyle

Sadece çoğu antibiyotiğe alerjim var o çok büyük sıkıntı oliyor çünkü süte geçip zararı olmayan antibiyotikleri alamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…