Emzirme dönemi vitamin önerisi x

evlimutlu91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
17
0
33
Sütüm çok sulu bebegim kilo almıyor beni emerken sutumun yağlı besleyici ve kalitesini artırmak için ne yapmalıyım.vitamin önerisi olan varmı bunun için

Sütüm çok sulu bebegim kilo almıyor beni emerken sutumun yağlı besleyici ve kalitesini artırmak için ne yapmalıyım.vitamin önerisi olan varmı bunun için
Ben OmepaVM kullaniyorum. Hamileligimde de kullanmistim.
Bir diyetisyenden dinlemistim, Kefir+Maden Suyu karisimi cok iyi geliyormus sut kalitesine. Ceviz, badem ve yer fistigi, yesil gidalar, mevsim meyveleri oneriliyor.
Biraz once bir videoda dinledim, diyetisyen su tarifi verdi. Bir cay bardagi sicak sutle bir kupa rezene cayini karistiriyoruz ve uzerine birazcik tarcin ekliyoruz. Sutu arttiran ve tadi cok guzel bir icecek oluyormus. Yarin deniyorum

Ben OmepaVM kullaniyorum. Hamileligimde de kullanmistim.
Bir diyetisyenden dinlemistim, Kefir+Maden Suyu karisimi cok iyi geliyormus sut kalitesine. Ceviz, badem ve yer fistigi, yesil gidalar, mevsim meyveleri oneriliyor.
Biraz once bir videoda dinledim, diyetisyen su tarifi verdi. Bir cay bardagi sicak sutle bir kupa rezene cayini karistiriyoruz ve uzerine birazcik tarcin ekliyoruz. Sutu arttiran ve tadi cok guzel bir icecek oluyormus. Yarin deniyorum
Pregnacare öneriyorlar sizce de iyimi birde solgarin bira mayası

Pregnacare öneriyorlar sizce de iyimi birde solgarin bira mayası
Pregnacare hic kullanmadim bilmiyorum. Ben balik sevmedigim icin icinde omega olan vitamin kullanmak durumunda kaldim. Ama o da sut kalitesi icin iyiymis.
Solgar bira mayasini da denemedim. Alkolsuz bira var piyasada ondan ictim, ama bu sadece sutu arttirmak icin. Kalitesi icin ugrasiyorsaniz, yogurt+yulaf+ceviz gibi ara ogunler daha iyi gelir bira mayasindan.

Benim doktorum Elenatal 3 önerdi onu kullanıyorum memnunum. Hamilelik boyunca da Elenatal 2 kullanmıştım zaten.

X