- 5 Ekim 2009
- 750
- 14
- 39
-
- Konu Sahibi cottonheart
valla kızlar zaten doyasıya 2 sene emzirdim şu anda gelmesi beni pek mutlu etmiyor açıkçası Allah olmayanlara versin :)
2 gün önce regl tarihimdi (17 mart) 3 gün önce normal başladı (16 mart) 1 gün erken tabi ama sonrasında gelmedi şu an hala yok canımı sıkıyor namaz kılıyorum sürekli lekelenmeler olduğu için banyo yapıp kılmama gerekiyor çünkü regl tarihim olduğu için özrede girmiyor doktorum DOSTİNEX diye bir ilaç verdi oda 56 tl miş eşim pazartesi iş yerine yazdırıcak şimdi onu bekliyorum 3 ay kullanıcam yine yazarım gelmeyenlere tavsiyem sık sık emzirin çok su için ve güzel beslenin arada vitaminde alabilirsiniz oda süttten bebeğe geçiyor benim sütüm 6 aya kadar az sayılırdı ondan sonra kzım çok emmeye başladı öyle arttı bende çok kilo verdim 45 kiloya kadar indim şu an 47 kiloyum emzirmek gerçekten çok etkili bir yöntem ama mutlaka vitamin kullanın ben ELEVİT kullanıyordum çünki bir süre sonra kas ağrıları demir eksikliği ve halsizlik başlıyor birde sütünüz vitaminsiz kalıyor bebeğe yaramıyor