• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme & Cinsellik (?)

biq_smile

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
2.124
842
123
Ya canlarım ben daha doğum bile yapmadım, ama merak işte.. Mesela;

Cünüb'ken çocuğu emzirebiliyor muyuz?
(Çünkü ben bunun günah olduğunu duymuştum)

Eşlerin göğüsten süt geldiğini görmesi haram mı?
(Bir yerde böyle okumuştum)

Yani bunun hakkında daha bir sürü, bir sürü şeyler ???

Açıkçası ben dini inançları çok kuvvetli biri değilim. O yüzden bana çok enteresan geliyor böyle sorular.

Hani sadece mantık yürütünce.. Cünupken emzirmek neden günah olsun. Ya da eşin akan sütü görmesi.. Geçenlerde bebeğimi emzirirken diğer göğsümden süt sızmaya başladı. Eşim peçeteyle sildi akan sütü. Neden günah olsun ki?

Yanlış anlama, yargıladığım için değil, herkesin kendi inancı, kendi içine sinme meselesi.

Sadece bana gerçekten ilginç geliyor bu tarz sorular.

Açıkçası ben dini inançları çok kuvvetli biri değilim. O yüzden bana çok enteresan geliyor böyle sorular.

Hani sadece mantık yürütünce.. Cünupken emzirmek neden günah olsun. Ya da eşin akan sütü görmesi.. Geçenlerde bebeğimi emzirirken diğer göğsümden süt sızmaya başladı. Eşim peçeteyle sildi akan sütü. Neden günah olsun ki?

Yanlış anlama, yargıladığım için değil, herkesin kendi inancı, kendi içine sinme meselesi.

Sadece bana gerçekten ilginç geliyor bu tarz sorular.

Ya aynen.. Bende anlamadım zaten. İnternetten bakıyorum, kimisi demiş "Günah değil", kimisi demiş "Haram", kimisi demiş "Caiz", kimisi demiş "göğüs ucunu temizledikten sonra emzirilebilir" o yüzden baya aklım da karıştı burda bi sormak istedim. "Helal süt? ?" falan demişler. Karıştırmışlar koymuşlar. Cünüb'ken emzirdiğinde demek ki çocuğumuza "Haram süt" mü veriyoruz? İlginç gerçekten..

Back