emzirme atletı veye sutyeni?

bersu_791

canım oglum:))
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
1.331
5
116
44
İstanbul
emzirme atletı kullanan varmı dogum cantamı hazırlıyorum emzırme atletı almak ıstıyorum kullanana arkadaslara bır sorum olcaktı suan 33 haftalık hamıleyım ve suankı kullandıgım sutyen olçüm 90 beden sızce daha buyurmu almak için daha bekleyımmı veya bır beden buyukmu alayım veen önemliside modelı kruvuze veya klasık yanı normal sutyen modelı olanlarvar sızce hangısı daha kullanıslı olur ılk hamılelıgım oldugu için acemıyım lutfen yardım edın.

canım ben normal emzirme sütyeni almıştım altınyıldızdan
ama kullanmıyorum birkaç gün taktım sütüm azaldı..

3 ay önce doğum yaptım canım ben doğumdan önce çok şey aldım
bak emzirme sütyeni hiçbişeye yaramıyor bence normal sütyenle aynı görevi görüyor hiç gerek yok ben hiç kullanmıyorum
emzirme atleti ise inanılmaz kullanışlı,ben denemek için 1 tane almıştım sonra birkaç tane daha aldım çok ama çok kullanışlı gerçekten,şimdi hep onu kullanıyorum,kesinlikle tavsiye ederim,
ne güzel hem sütyen hem atlet çok rahat

emzirme sütyeni kullanıyorum. memnunum. ileride göğüs sarkmaları olmamaıs için faydalı.

emzirme sütyeni kullanıyorum. memnunum. ileride göğüs sarkmaları olmamaıs için faydalı.

canım emzirme sütyeninin diğer sütyenlerden farkı yokki,ben birkaç tane almıştım şimdi hiç kullanmıyorum,emzirme atletinin üst kısmıda zaten sütyen gibi sarkma olmuyor
tabi herkesin zavki farklıdır..

vallahi sonucta ne giyersen giy ben ev dışında hiç bi yerde bebeğimi rahat emziremiyorumm..

bence ikiide değil ben ikisininide aldım ama kullanmıyorum bildiğimiz penye sütyen aldım pazardan hemde çok ucuz 3 tl ve çok kullanışlı

emzirme atleti 1 tane al bence çünkü belini de sıcak tutuyor. bence3 çok kullanışlı. emzirme sütyeni sakın pahalı alma çünkü 12-13 milyonluklar da aynı işi görüyor.şuanki bedenini al bence zaten esnek oluyor.ve seherjik'in dediği doğru ben emzirme sütyeninin mandalını açmadan üstten direk göğsü çıkarıyorum yani normal penye sütyen de alsam olurmuş. 1er tane al memnun kalırsan yine alırsın. hastane çıkışı için kimse söylemiyor ama üzüm veya kayısı vs kompostosu yap ve al yanına mutlaka, sıvı alman gerekiyor ve sütünü arttıyor.

kesinlikle emzirme badisi atletle belim aliliyor benim.badi cok iyi oluyor her zamna alttan kapamasamda iyi optuyor belimi.amlum gaz olmasın diye korumamız lazim kendimizi.36 da alin diye okumustum bir yerde.ben zaten 35 te dogum yaptim.ama bir beden buyuk almak daha iyi bence.dar olmasına herek yok.benim bedenime gore aldigim dar geldi rahat edemedim

bence ikiide değil ben ikisininide aldım ama kullanmıyorum bildiğimiz penye sütyen aldım pazardan hemde çok ucuz 3 tl ve çok kullanışlı

kesinlikle haklısın bana hediye gelmişti ilk başlarda takıp çıkarmaya başladım emzirme sütyenini sonra baktım açmadan kullanmak daha kolay hala böyle kullanıyoum kesinlikle bez sütyen en mantıklısı . emzirme atleti kullanmadım hep alttan çıtçıtlı atletlerimi kullandım çok memnun kaldım

slm bende emzirme sütyeni almıştım ama diğer sütyenlerden hiç bir farkı yokmuş daha doğrusu bebek ağlarken onu açmakla uğraşamıyor insan normal sütyen gibi kullandım ben onu atlete almadım ama atlet alsaydım bende keşek daha çok işe yarardı belim üşümesin diye çok çaba safr ediyrodum.

canım benim sütüm o kadar çok olduki ,emzirirken bütün kıyafetlerimi mememin üstüne kaldırıp mememin altına,bebeğimin başının altına havlu koyarak emzirmek zorunda kaldım hep.yoksa heryer ıslanıyordu.emzirme sütyenlerini boşa almış oldum.bence 1 tane olsun,sonra sütünün durumuna göre yine alırsın

Kesinlikle atlet kullan acayip rahat. Ama bi beden büyük al. Sütün olunca gögüslerin daha büyük olacak. Sıkı seyler giydiginde meme bası catlagı daha köyü oluyor.

canım ben emzirme atleti aldım çok büyük rahatlık kesinlikle tavsiye ediyorum.her yerde rahat kullanırsın bence.sütyenlerde göğsün şiştiğinde felan raharsızlık hissi oluyo birde çok sıkı olursa damarları tıkıyormuş(kulaktan duyma bu kısım ama mantıklı) ben 2-3 tane aldım çok raha kullanıyorum al bence bulunsun mutlaka.ablamda şimdi hamile ona da al demiştim aldı ve şimdiden başladı kullanmaya.imkanı varsa laura baresse de salı günleri denk gelirse indirimli oluyo normal fiyatı 28tl idi ben ikisini denk geldi 20tl ye aldım hemde zıbın şeklinde olanını belim hiç açılmıyo çekiştirmiyorum sürekli üstümü başımı pek rahat oldu yani.geçen hafta da ablama denk gelmiş normalinden 3 tanesini 28 e almış.kaydirigubbakcemile3

5 ay önce doğum yaptım almıştım ama
sadece 1 saat kullandım ve çıkardım normal sütyen daha ii ayrıca ben evde sütyen hiç kullnmıyorum zaten amzirmediğin zaman göğsün dolu oluo bide sütyen takınca iice sıkıo
alacağım diyosan da 90 ise şimdi 105 al derim benim 80 di 90 aldım dar gelio

ben ikisinden de aldım fakat zırt pırt emzirdiğim için özelllikle zor oldu açması kapaması ben de göğüs pedi ile normal atlet kullanıyorum ve içine göğüs pedi koyuyorum eğer bir yere gideceksem emizrme atletini giyiyorum belimizi sıcak tutmamız lazım. haa bir de sezeryan olursanız doğumdan hemen sonra karnınız acıdığı için o atlet dar gelebilir zira benim öyle olmuştu karnımı sıktı sonrasında giydim. ama ikisi de illaki olacak diye bişey yok tamame sana kalmış bişey:) kolay doğumlar

sütyeni değil ama atletini tavsiye ederim kesinlikle almalısın bence

bencede kesinlikle..
benim emzirme atletim alttan çıtçıtlı çok kullanışlı ve sağlıklı..
doğumdan sonra ben çok terler oldum..bu yüzden normalini düşünürsek hem sütyen hem atlet hem beli açılıyor bir sürü sıkıcı şey..bu yüzden alttan çıtçıtlı emzirme sütyeni inanılmaz kullanışlı geldi bana..
belim açılmıyor dolayısıyla üşütmüyorum hem emzirme anında bir sürü sütyendi atletti uğraşmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…