emzirme anne sütü azlığı

mlkkain

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
5
0
16
İstanbul
merhaba arkadaşlar humana still tee kullanan varmıdır. yorumları yazabilirmisiniz humana antikolik kullanıyorum memnunum ama Emzirme çayı hakkında bilgisi olan varmıdır.

teşekkürler

Bebeğim 2 aylık ve 2 aydır düzenli kullanıyorum işe yarıyor ayrıca annenin lohusalık döneminide sakin geçirmesinede yardımcı oluyor ve ayrıca bebeğide sakinleştiriyor gaz çıkarmasını kolaylaştırıyor uykusuda daha düzenli oluyor benim gözlemlerim böyle tavsiye ederim..

Merhaba kullandım ama bana alerji yaptığından şüpheye düştüğüm icin bıraktım sut yapıyor mü en iste

semiz otu ve benzer diğer otlar, kuru bölürce , kabak bunlarda süt yapar arkadaşlar, bir de soğan ama gazda yapabilir, her yemeğe biraz kimyon eklerseniz, sütten geçen gaz azalır.

3 aylık oülum var ben kullandım çok çok iyi geldi hem sütü çoğaltıyor hem de sakinleştiriyor gaz sancılarına iyi geliyor.

Anne sütünü çoğaltmak istiyorsan bol bol su iç elinden şişeyi hiç düşürme çünkü sütün olmasını en iyi su sağlıyor.Ayrıca bol bol yeşillik yiyin marulun kökünü soy mesela tavsiye ederim,roka,maydonoz,börülce,kemik çorbaları,beyin vs acayip süt yapıyor.

Sütünüzle kalın :)

semiz otu ve benzer diğer otlar, kuru bölürce , kabak bunlarda süt yapar arkadaşlar, bir de soğan ama gazda yapabilir, her yemeğe biraz kimyon eklerseniz, sütten geçen gaz azalır.

Soğanı tuzla ovup yıkarsanız gazı çıkıyor ve sütünüzden gaz geçmiyor :)

Merhaba arkadaslar, bende 1 senedir kullaniyorum o caylardan, bence sütü cogaltmiyor önemli olan bol bol su icmek, ama bebek icin cok ise yariyor mesela benim bebegimin hic gazi olmadi cok sükür cayin icindeki bitkilerin sayesinde. dr lar bebegin gazi varsa bebege de icirin diyorlar. Yani bence sütü cogaltmak icin günde en az 1 litre su icmek lazim ve pilav yaparsniz pirinc degilde bulgurla yapin oda süt yapiyormus..

Ben doğumdan sonra sütüm azalmaya başladığında VİTA MALT kullanmıştım. Sütümü çoğaltmadı ama fazla kalorisi sayesinde biraz kilo aldırdı.

Takviye olarak bir tek suyun sütü arttırdığını düşünenlerdenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…