Emzirme acil yardım

ManyakMisir

CanCanDeyuSöylerlerdi, BenCanNedirŞimdiBildim👼🏼
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2020
2.792
3.289
Kızlar Bebeğim 3 aylık ilk 1 ay emzirdim sonra sütüm azaldı emziremedim. Sütüm kesildi. Şimdi tekrar emzirmek istiyorum ama bebeğim memeye geldiği an ağlıyor ve öğürüyor. Sütüm damla damla gelmeye başladı. Yardımcı olabilir misiniz?

Benim de sütüm kesilmek üzere. Bebeğim baştan beri emmek istemiyor sağıp veriyorum ama günlük ihtiyacini karşılamaya yetmiyor. Ne yöntemler denedim bana alışsın diye olmadı. İlk başta yanlis başladık o yüzden oldu diye düşünüyorum

Kesilmez sağınız
Bol su tuketiniz
Bırakacak birisi varsa karnı doyduktan sonra iki üç saat uyuyunuz

Bol bol sağ canım, ben bestlak damla kullanıyorum bence işe yarıyor. Sıvı da bol tüket ve dinlenebildiğin kadar dinlen. Ben güzel uyuyunca göğüslerim dolgun oluyor hep daha bol oluyor süt. Dinlenme kısmı tabi zor biraz ama işte yardım alabiliyorsan çok iyi olur

Silikon uç denedin mi canım

Sürekli sağsam çoğalır mı hala 2 3 damla 2 gündür kız emmek istemiyor

BOl bol sag biberonla ver simdilik gece uyurken yanina uzanip emzirmeye calis uykuda tutabilir tahin helvasi tuket ve bol su ic

Ten teması, oda ısısını dikkate alarak. bebeği beziyle bırakın göğsünüze yatırın üzerini üşümeyecek şekilde battaniyeyle örtün. Bunu gün içinde mümkün olduğunca tekrarlayın. Bol bol koklayın. 3-4 lt su mutlaka tüketin. Proteinli beslenin. İmkanınız varsa solgar brewers yeast b12 tb 3x2 toplam 6 tablet kullanın. Emdikten sonra power pump yapın. Yani her göğsü on dk sağ on dk dinlen şeklinde üç tur. Gittikçe artacaktır sütünüze güvenin :)

İnşallahhh canım çok sağ ol

Sürekli sağsam çoğalır mı hala 2 3 damla 2 gündür kız emmek istemiyor
Artar canım. Şimdilik emmiyorsa sagarak çoğaltmaya çalış sütü bence belki de süt az diye emmiyordur, çıkanı da biberonla ver. Tahin helvası demiş arkadaş ben de çok yedim baya etkili o da bence her gün tuketebilirsin

Evet tahine de başladım canım bir de Laktom içiyorum

Kızınızı memeye tekrar alıştırmak istiyosanız biberon kullanıyosanız öncelikle biberonu bırakmalısınız. Sağıp biberonla vermek zaten en büyük yanlış. Kaşık biberonlar var onla verebilirsiniz. Bebek biberonun hızlı akışına alıştığı için anne memesinden yavaş yavaş emmek istemiyo. Önce onu o yavaş akışa bi alıştırmak lazım. Sütünüzü sağın tabiki emmiyorsa azalır süt ama biberonla vermeye devam ederseniz emzirme serüveni çabuk sonlanır. Pes etmeyin sürekli teklif edin memeyi.

Ve süt artırmak içinde bol su içmek ve sütü sağmak. Vücut arz taleple çalışıyor. Siz süt isterseniz süt üretiyor. Bebeğiniz emmiyorsada sağın artacaktır

Benimde başıma geldi 3 saatte bir sağ sütun cogalir bol sıvı çay hoşaf ayran pekmez muhalebi en önemlisi ekmek ye çoğalır memeye alismasi için gohsumde süt biriktiği anda üzerine hep pekmez sürerek ağzına at hiç pes etme ben denedim oldu bebek ordan sütun güzel geldigini anlarsa emmeye başlar ben neler çektim neler

Bide ya hadi esmasini bir kahida yaz bebeye tak ve surekli sende oku ve Muhammed 15 ncı ayeti yaz sen ozerinde taşı sütun çoğalsın diye Allah yardımcınız olsun inşallah

Kızlar çok sağ olun. Sol mememde hala süt yok ama sağdan geliyor çok az. Sağmaya devam ediyorum. Ama kız asla meme almak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…