- 8 Ağustos 2020
- 2.792
- 3.289
-
- Konu Sahibi ManyakMisir
Kesilmez sağınızBenim de sütüm kesilmek üzere. Bebeğim baştan beri emmek istemiyor sağıp veriyorum ama günlük ihtiyacini karşılamaya yetmiyor. Ne yöntemler denedim bana alışsın diye olmadı. İlk başta yanlis başladık o yüzden oldu diye düşünüyorum
Silikon uç denedin mi canımBenim de sütüm kesilmek üzere. Bebeğim baştan beri emmek istemiyor sağıp veriyorum ama günlük ihtiyacini karşılamaya yetmiyor. Ne yöntemler denedim bana alışsın diye olmadı. İlk başta yanlis başladık o yüzden oldu diye düşünüyorum
Sürekli sağsam çoğalır mı hala 2 3 damla 2 gündür kız emmek istemiyorBol bol sağ canım, ben bestlak damla kullanıyorum bence işe yarıyor. Sıvı da bol tüket ve dinlenebildiğin kadar dinlen. Ben güzel uyuyunca göğüslerim dolgun oluyor hep daha bol oluyor süt. Dinlenme kısmı tabi zor biraz ama işte yardım alabiliyorsan çok iyi olur
Kızımı memeye nasıl alıştırırım yaKesilmez sağınız
Bol su tuketiniz
Bırakacak birisi varsa karnı doyduktan sonra iki üç saat uyuyunuz
BOl bol sag biberonla ver simdilik gece uyurken yanina uzanip emzirmeye calis uykuda tutabilir tahin helvasi tuket ve bol su icKızlar Bebeğim 3 aylık ilk 1 ay emzirdim sonra sütüm azaldı emziremedim. Sütüm kesildi. Şimdi tekrar emzirmek istiyorum ama bebeğim memeye geldiği an ağlıyor ve öğürüyor. Sütüm damla damla gelmeye başladı. Yardımcı olabilir misiniz?
Sağ ol canımBOl bol sag biberonla ver simdilik gece uyurken yanina uzanip emzirmeye calis uykuda tutabilir tahin helvasi tuket ve bol su ic
İnşallahhh canım çok sağ olTen teması, oda ısısını dikkate alarak. bebeği beziyle bırakın göğsünüze yatırın üzerini üşümeyecek şekilde battaniyeyle örtün. Bunu gün içinde mümkün olduğunca tekrarlayın. Bol bol koklayın. 3-4 lt su mutlaka tüketin. Proteinli beslenin. İmkanınız varsa solgar brewers yeast b12 tb 3x2 toplam 6 tablet kullanın. Emdikten sonra power pump yapın. Yani her göğsü on dk sağ on dk dinlen şeklinde üç tur. Gittikçe artacaktır sütünüze güvenin :)
Artar canım. Şimdilik emmiyorsa sagarak çoğaltmaya çalış sütü bence belki de süt az diye emmiyordur, çıkanı da biberonla ver. Tahin helvası demiş arkadaş ben de çok yedim baya etkili o da bence her gün tuketebilirsinSürekli sağsam çoğalır mı hala 2 3 damla 2 gündür kız emmek istemiyor
Evet tahine de başladım canım bir de Laktom içiyorumArtar canım. Şimdilik emmiyorsa sagarak çoğaltmaya çalış sütü bence belki de süt az diye emmiyordur, çıkanı da biberonla ver. Tahin helvası demiş arkadaş ben de çok yedim baya etkili o da bence her gün tuketebilirsin
Keçiboynuzu özü sürün soğuk sıkım .Kızımı memeye nasıl alıştırırım ya
Karadutozu de sürebilirsiniz yine meme ucuna.Kızımı memeye nasıl alıştırırım ya