How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

emziriyoum ve öksürüyorum lütfen yardımm

ayseren10

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
40
1
286
41
Balıkesir
BİR AYDIR BALGAMLI ŞEKİLDE ÖKSÜRÜYORUM:DOKTORUMUZ EMZİRDİĞİM İÇİN İLAÇ VERMEDİ AMA ÖKSÜRÜĞÜMDE ARTTI İLAÇTA KULLANMAK İSTİYORUM BEBEĞİMDE ZATEN EMZİME SORUNU VAR TAM MODA SOKUYORUM EMİCEK HADİ BİR ÖKSÜRÜK BÜTÜN MOTİVASYON GİDİYOR VE BAZENDE ÇOK KORKUYOR VE AĞLIYOR LÜTFEN BANA KESİN ÇÖZÜM BEBEĞİM İÇİNŞenizsenağlama

canım meyan kökü öksürüğe birebir. helede doğal olanı bulursan .sarı olanı değilde kahverengi olanı.soğuk suyun içine biraz koy. 2 saat beklet gün içerisinde tüket. sıcakta yapabilirsin ama soğuk daha etkili.balgama etkisini bilmiyorum ama öksürüğü şıp diye en geç 2 günde kesiyor. bebeğede bi zararı yok diye biliyorum ama istersen araştır. bize bir doktor arkadaşımız önerdi.kendimiz her kış içeriz biz.

çok teşekürederim kızlar.inş geçer.hepsini deneyeceğim.yeterki geçsin.beni üzen bebişimi korkutmak garibim ödü patlıyoreyvahedigeldismile

canım cok gecmiş olsun banada olmuştu annem nogay çayı içirmişti bana hiç sevmemiştim ama acaip etkili olmuştu 1-2 saat içinde süper sonuc almıstım tarifini veriyorum kaynamış sütün içersine yarım cay bardağı kadar çay bir iki tutam karabiber ve 2-3 nohut büyüklüğü gibi tereyağı karıstır ve iç tadı cok güzel olmasada acaip etkili....ha bide annemler bunu eskiden normal günlerde içerlermiş damak tadı işte :ecrin_bebek:

valla canım bana dr zinnat antibiyotik vermişti bi güzel kullandım emzirirken hiç de bişey olmadı.bronşit zatürre filan olsan daha mı iyi?bence biran önce antibiyotiğe başla.sana bişey olursa kim bakacak bebeğine.?acil şifalar dilerim...

canım cok gecmiş olsun banada olmuştu annem nogay çayı içirmişti bana hiç sevmemiştim ama acaip etkili olmuştu 1-2 saat içinde süper sonuc almıstım tarifini veriyorum kaynamış sütün içersine yarım cay bardağı kadar çay bir iki tutam karabiber ve 2-3 nohut büyüklüğü gibi tereyağı karıstır ve iç tadı cok güzel olmasada acaip etkili....ha bide annemler bunu eskiden normal günlerde içerlermiş damak tadı işte :ecrin_bebek:[/QU

bu çayı deniycem çok ilginç geldi bana ilk defa duydum.senin öksürüğün kuru öksürükmüydü?bende balgamda var.inş geçirir:Saruboceq:

valla canım bana dr zinnat antibiyotik vermişti bi güzel kullandım emzirirken hiç de bişey olmadı.bronşit zatürre filan olsan daha mı iyi?bence biran önce antibiyotiğe başla.sana bişey olursa kim bakacak bebeğine.?acil şifalar dilerim...

haftaya bebişimi doktara götürcem ozamana kadar geçmezse bende gidicem doktara.gerekirse kullanıcam mecburen canım.teşekürederim.

aynı şey bana da olmuştu..ben öksürdükçe kızım korkuyordu..dövülmüş fındıkla bal karışrırp aç karnına ve gece yatarken yedim 3 günde geçti..

Back